Matdatabas och kaloriräknare  

1 portion (34 g)

Chokladglasyr

Näringsvärden
Portions storlek
1 portion (34 g)
per portion
% RI*
Energi
556 kJ
7%
133 kcal
Fett
3,59g
5%
Mättat fett
0,78g
4%
Enkelomättat fett
1,652g
Fleromättat fett
0,991g
Kolhydrater
26,34g
10%
Socker
24,99g
28%
Fiber
0,5g
Protein
0,38g
1%
Salt
0,16g
3%
Kolestrol
0mg
Kalium
45mg
2%
* Referensintag för en genomsnittlig vuxen (8400 kJ / 2000 kcal)
Senast uppdaterad: 21 aug 07 07:33
7%
av RDI*
(133 kal)
7% RDI
Kalorifördelning:
 
Kolhydrater (76%)
 
Fett (23%)
 
Protein (1%)
* Baserat på en RDI av 2000 kalorier

Bilder

 
 

Näringsmässigt sammandrag:

Kal
133
Fett
3,59g
Kolh.
26,34g
Prot
0,38g
Det finns 133 kalorier i Chokladglasyr (1 portion).
Kalorifördelning: 23% fett, 76% kolh., 1% prot.

Generella portionsstorlekar:

Portions storlek Kalorier
1 msk 67
1 portion (34 g) 133
100 g 391
1 kopp 1075

Relaterade typer av Fyllningar:

Vispad Toppning (Fettsnål, Fryst)
Vit Glasyr
Jordgubbstopping
Fryst Vispad Toppning
  Visa fler Fyllningar näringsinfo

Relaterade typer av Glassyr:

Krämig Chokladglasyr
Krämig Vaniljglasyr
  Visa fler Glassyr näringsinfo

Se även:

Chokladtårta (med Chokladglasyr)
  Visa fler
Matsökning

     
 

Lägga till denna artikel till min matdagbok

Datum:
Måltid:
Beskrivning:
Mängd:
 

Nyligen äten mat:

Healthyco Chocolate Topping
Stabburet Leverpostei
Burger King Topping Jordgubbssås
Burger King Topping Chokladsås
Burger King Topping Kolasås
Healthyco Protinella White Chocolate


Observera att vissa livsmedel kanske inte är lämpliga för vissa människor och du bör rådfråga en läkare innan du påbörjar viktminskning eller ändra kost. Även om informationen på denna webbplats presenteras i god tro och anses vara korrekt, har FatSecret inga garantier för dess fullständighet eller riktighet och all information, inklusive näringsvärde, används av dig på egen risk. Alla varumärken, upphovsrätt och andra former av immateriella rättigheter tillhör sina respektive ägare.
Skaffa appen
    
© 2024 FatSecret. Alla rättigheter reserverade.