Matdatabas och kaloriräknare  

100 g

Svartpeppar

Näringsvärden
Portions storlek
100 g
per portion
% RI*
Energi
1067 kJ
13%
255 kcal
Fett
3,26g
5%
Mättat fett
0,98g
5%
Enkelomättat fett
1,01g
Fleromättat fett
1,13g
Kolhydrater
64,81g
25%
Socker
0,64g
1%
Fiber
26,5g
Protein
10,95g
22%
Salt
0,11g
2%
Kolestrol
0mg
Kalium
1259mg
63%
* Referensintag för en genomsnittlig vuxen (8400 kJ / 2000 kcal)
Senast uppdaterad: 04 feb 08 05:07
13%
av RDI*
(255 kal)
13% RDI
Kalorifördelning:
 
Kolhydrater (78%)
 
Fett (9%)
 
Protein (13%)
* Baserat på en RDI av 2000 kalorier

Bilder

 
 

Näringsmässigt sammandrag:

Kal
255
Fett
3,26g
Kolh.
64,81g
Prot
10,95g
Det finns 255 kalorier i Svartpeppar (100 g).
Kalorifördelning: 9% fett, 78% kolh., 13% prot.

Generella portionsstorlekar:

Portions storlek Kalorier
1 nypa -
1 tsk 5
1 msk 16
100 g 255

Relaterade typer av Peppar:

Pepparsås eller Stark Sås
Röd- eller Cayennepeppar
  Visa fler Peppar näringsinfo

Relaterade typer av Kryddningen:

Currypulver
Salt
Vitlökspulver
Chilipulver
  Visa fler Kryddningen näringsinfo

Se även:

Felix Ketchup Svartpeppar
Smak av Gotland Tryffel & Svartpeppar
Felix Svartpepparsås
Johnnys Senap Chipotle & Svartpeppar
Coop Chips Svartpeppar och Gräslök
  Visa fler
Matsökning

     
 

Lägga till denna artikel till min matdagbok

Datum:
Måltid:
Beskrivning:
Mängd:
 

Nyligen äten mat:

Druvan Ajvar Relish Stark
Annas Pepparkakor
Cantadou 4 Peppar
Eriks såser Pepparsås
Lindvalls Frukostkorv
Ridderheims Caramba


Observera att vissa livsmedel kanske inte är lämpliga för vissa människor och du bör rådfråga en läkare innan du påbörjar viktminskning eller ändra kost. Även om informationen på denna webbplats presenteras i god tro och anses vara korrekt, har FatSecret inga garantier för dess fullständighet eller riktighet och all information, inklusive näringsvärde, används av dig på egen risk. Alla varumärken, upphovsrätt och andra former av immateriella rättigheter tillhör sina respektive ägare.
Skaffa appen
    
© 2024 FatSecret. Alla rättigheter reserverade.