Matdatabas och kaloriräknare  

Vitt Bröd (Reducerat Kaloriinnehåll)

Näringsvärden
Portions storlek
100 g
per portion
% RI*
Energi
866 kJ
10%
207 kcal
Fett
2,5g
4%
Mättat fett
0,549g
3%
Enkelomättat fett
1,077g
Fleromättat fett
0,559g
Kolhydrater
44,3g
17%
Socker
4,76g
5%
Fiber
9,7g
Protein
8,7g
17%
Salt
1,13g
19%
Kolestrol
0mg
Kalium
76mg
4%
* Referensintag för en genomsnittlig vuxen (8400 kJ / 2000 kcal)
Senast uppdaterad: 04 feb 08 05:08
10%
av RDI*
(207 kal)
10% RDI
Kalorifördelning:
 
Kolhydrater (75%)
 
Fett (10%)
 
Protein (15%)
* Baserat på en RDI av 2000 kalorier

Bilder

 
 

Näringsmässigt sammandrag:

Kal
207
Fett
2,5g
Kolh.
44,3g
Prot
8,7g
Det finns 207 kalorier i Vitt Bröd (Reducerat Kaloriinnehåll) (100 g).
Kalorifördelning: 10% fett, 76% kolh., 15% prot.

Generella portionsstorlekar:

Portions storlek Kalorier
1 skiva 48
100 g 207

Relaterade typer av Vitt Bröd:

Vitt Bröd
Rostat Vitt Bröd
  Visa fler Vitt Bröd näringsinfo

Relaterade typer av Bröd:

Blandvetebröd
Brödbulle
Surdegsbröd
Rågbröd
Fullkornsbröd
  Visa fler Bröd näringsinfo

Se även:

Vitt Ris (Rundkornigt, Kokt)
Rostat Bröd
Vitt Ris (Långkornigt)
Fiberrikt Blandvetebröd med Reducerat Kaloriinnehåll
Pumpernickel Bröd
  Visa fler
Matsökning

     
 

Lägga till denna artikel till min matdagbok

Datum:
Måltid:
Beskrivning:
Mängd:
 

Nyligen äten mat:

Skogaholm Kristina Kardemummaskorpor
Kvarnvingen Vörtbröd utan Russin
Garant Limpa
ICA Formfranska
Pågen Italienskt Lantbröd
Pågen Pågenlimpan


Observera att vissa livsmedel kanske inte är lämpliga för vissa människor och du bör rådfråga en läkare innan du påbörjar viktminskning eller ändra kost. Även om informationen på denna webbplats presenteras i god tro och anses vara korrekt, har FatSecret inga garantier för dess fullständighet eller riktighet och all information, inklusive näringsvärde, används av dig på egen risk. Alla varumärken, upphovsrätt och andra former av immateriella rättigheter tillhör sina respektive ägare.
Skaffa appen
    
© 2024 FatSecret. Alla rättigheter reserverade.