Matdatabas och kaloriräknare  
Näringsvärden
Portions storlek
1 bägare (200 g)
per portion
% RI*
Energi
598 kJ
7%
143 kcal
Fett
3,00g
4%
Mättat fett
2,000g
10%
Kolhydrater
9,00g
3%
Socker
9,00g
10%
Protein
20,00g
40%
Salt
-
* Referensintag för en genomsnittlig vuxen (8400 kJ / 2000 kcal)
Är denna information felaktig eller ofullständig? Klicka här för att ändra.
Senast uppdaterad: 21 sep 16 07:12
7%
av RDI*
(143 kal)
7% RDI
Kalorifördelning:
 
Kolhydrater (25%)
 
Fett (19%)
 
Protein (56%)
* Baserat på en RDI av 2000 kalorier

Bilder

 
 

Näringsmässigt sammandrag:

Kal
143
Fett
3g
Kolh.
9g
Prot
20g
Det finns 143 kalorier i 1 bägare (200 g).
Kalorifördelning: 19% fett, 25% kolh., 56% prot.

Relaterade Puddingar från Barebells:

Protein Pudding Double Chocolate
Protein Pudding Creamy Vanilla
Protein Pudding Double Chocolate
Milkshake Strawberry

Fler produkter från Barebells:

Cookies and Caramel
Fast Food Chocolate
Fast Food Strawberry
Milkshake Raspberry
Barbells Salty Chocolate
  Visa alla Barebells produkter

Andra typer av Puddingar:

Vaniljpuddingar
Brödpudding
Tapiokapuddingar
Chokladpuddingar
Bananpuddingar
  Visa fler Puddingar näringsinfo
Matsökning

     
 

Lägga till denna artikel till min matdagbok

Datum:
Måltid:
Beskrivning:
Mängd:
 

Nyligen äten mat:

Arla Protein Salted Caramel BCAA Pudding
Ehrmann Banana Pudding
Arla Protein Hazelnut Latte BCAA Pudding
Alpro Plant Protein Vanilla Pudding
RisiFrutti Risifrutti Körsbär
Espresso House Chiapudding Kokos


Observera att vissa livsmedel kanske inte är lämpliga för vissa människor och du bör rådfråga en läkare innan du påbörjar viktminskning eller ändra kost. Även om informationen på denna webbplats presenteras i god tro och anses vara korrekt, har FatSecret inga garantier för dess fullständighet eller riktighet och all information, inklusive näringsvärde, används av dig på egen risk. Alla varumärken, upphovsrätt och andra former av immateriella rättigheter tillhör sina respektive ägare.
Skaffa appen
    
© 2024 FatSecret. Alla rättigheter reserverade.