Matdatabas och kaloriräknare  

Coop

Lättsockrad Lingonsylt

Näringsvärden
Portions storlek
100 g
per portion
% RI*
Energi
544 kJ
7%
130 kcal
Fett
0,50g
1%
Mättat fett
0,000g
0%
Kolhydrater
30,00g
12%
Socker
28,00g
31%
Protein
0,50g
1%
Salt
-
* Referensintag för en genomsnittlig vuxen (8400 kJ / 2000 kcal)
Är denna information felaktig eller ofullständig? Klicka här för att ändra.
Senast uppdaterad: 20 sep 17 04:50
6%
av RDI*
(130 kal)
6% RDI
Kalorifördelning:
 
Kolhydrater (94%)
 
Fett (4%)
 
Protein (2%)
* Baserat på en RDI av 2000 kalorier

Bilder

 
 

Näringsmässigt sammandrag:

Kal
130
Fett
0,5g
Kolh.
30g
Prot
0,5g
Det finns 130 kalorier i 100 g.
Kalorifördelning: 4% fett, 95% kolh., 2% prot.

Relaterade Sylt från Coop:

Lättsockrad Drottningsylt
Hallonsylt
Rödvinbärsgelé
Jordgubbssylt
Jordgubbssylt Lättsockrad
Rårörda Lingon
  Visa fler CoopSylt produkter

Fler produkter från Coop:

Svenska Morötter
Svensk Kycklingbröstfilé
Tacoskal
Beef Flavour Noodles
Mandel Spread
  Visa alla Coop produkter

Andra typer av Sylt:

Marmelad
Gelé (Alla Smaker)
Gelé med Reducerad Sockerhalt
Konserverad Sylt
Marmelad och Sylt
Sylt, Konserver, Marmelad (Låg Sockerhalt)
  Visa fler Sylt näringsinfo
Matsökning

     
 

Lägga till denna artikel till min matdagbok

Datum:
Måltid:
Beskrivning:
Mängd:
 g
 

Nyligen äten mat:

Robertsons Scotch Marmelade
ICA Selection Körsbärsmarmelad
Änglamark Jordgubbssylt
BOB Drottningsylt
Garant Lättsockrad Hallonsylt
Maribel Extra Fin Drottningsylt


Observera att vissa livsmedel kanske inte är lämpliga för vissa människor och du bör rådfråga en läkare innan du påbörjar viktminskning eller ändra kost. Även om informationen på denna webbplats presenteras i god tro och anses vara korrekt, har FatSecret inga garantier för dess fullständighet eller riktighet och all information, inklusive näringsvärde, används av dig på egen risk. Alla varumärken, upphovsrätt och andra former av immateriella rättigheter tillhör sina respektive ägare.
Skaffa appen
    
© 2024 FatSecret. Alla rättigheter reserverade.