Matdatabas och kaloriräknare  
Näringsvärden
Portions storlek
100 g
per portion
% RI*
Energi
1000 kJ
12%
239 kcal
Fett
8,00g
11%
Mättat fett
3,400g
17%
Kolhydrater
30,20g
12%
Socker
5,60g
6%
Fiber
2,2g
Protein
10,40g
21%
Salt
-
* Referensintag för en genomsnittlig vuxen (8400 kJ / 2000 kcal)
Är denna information felaktig eller ofullständig? Klicka här för att ändra.
Senast uppdaterad: 12 sep 13 08:28
12%
av RDI*
(239 kal)
12% RDI
Kalorifördelning:
 
Kolhydrater (51%)
 
Fett (31%)
 
Protein (18%)
* Baserat på en RDI av 2000 kalorier

Bilder

 
 

Näringsmässigt sammandrag:

Kal
239
Fett
8g
Kolh.
30,2g
Prot
10,4g
Det finns 239 kalorier i 100 g.
Kalorifördelning: 31% fett, 52% kolh., 18% prot.

Relaterade Pizza från Dr. Oetker:

Rustica 4 Cheese
Pizza Rustica Tex-Mex
Pizza Salame
Ristorante Pizza Salame
Ristorante Pizza Hawaii
Rustica Pepperoni Calabrese
  Visa fler Dr. OetkerPizza produkter

Fler produkter från Dr. Oetker:

Blandat Strössel
Apelsinskal
Blueberry Cheesecake
Cocktailbär
Cheesecake Salted Caramel
  Visa alla Dr. Oetker produkter

Andra typer av Pizza:

Pizza med Kött och Frukt
Pizza med Ost
Pizza med Ost och Grönsaker
Pizza med Kött
Pizza med Kött och Grönsaker
  Visa fler Pizza näringsinfo
Matsökning

     
 

Lägga till denna artikel till min matdagbok

Datum:
Måltid:
Beskrivning:
Mängd:
 g
 

Nyligen äten mat:

Alimenta Base Pizza
Anamma Vegopirog
ICA Pinsa
Billys Pan Pizza Pestolicious
Grandiosa Vinnande Väsuviå
Trattoria Alfredo Stonebaked Pizza Salami


Observera att vissa livsmedel kanske inte är lämpliga för vissa människor och du bör rådfråga en läkare innan du påbörjar viktminskning eller ändra kost. Även om informationen på denna webbplats presenteras i god tro och anses vara korrekt, har FatSecret inga garantier för dess fullständighet eller riktighet och all information, inklusive näringsvärde, används av dig på egen risk. Alla varumärken, upphovsrätt och andra former av immateriella rättigheter tillhör sina respektive ägare.
Skaffa appen
    
© 2024 FatSecret. Alla rättigheter reserverade.