Matdatabas och kaloriräknare  
Näringsvärden
Portions storlek
100 g
per portion
% RI*
Energi
335 kJ
4%
80 kcal
Fett
4,30g
6%
Mättat fett
0,300g
2%
Kolhydrater
8,10g
3%
Socker
7,30g
8%
Fiber
0,0g
Protein
1,10g
2%
Salt
2,75g
46%
* Referensintag för en genomsnittlig vuxen (8400 kJ / 2000 kcal)
Är denna information felaktig eller ofullständig? Klicka här för att ändra.
Senast uppdaterad: 05 feb 16 09:55
4%
av RDI*
(80 kal)
4% RDI
Kalorifördelning:
 
Kolhydrater (43%)
 
Fett (51%)
 
Protein (6%)
* Baserat på en RDI av 2000 kalorier

Bilder

 
 

Näringsmässigt sammandrag:

Kal
80
Fett
4,3g
Kolh.
8,1g
Prot
1,1g
Det finns 80 kalorier i 100 g.
Kalorifördelning: 51% fett, 43% kolh., 6% prot.

Relaterade Sås från Druvan:

Gravlaxsås
Cumberlandsås
Hovmästarsås
Guldsoya

Relaterade Såser från Druvan:

Ajvar Stark

Fler produkter från Druvan:

Vitvinsvinäger
Örtmarinerad Vitlök
Pärlcouscous
Surkål
Äppelcidervinäger
  Visa alla Druvan produkter

Andra typer av Peppar:

Svartpeppar
Pepparsås eller Stark Sås
Röd- eller Cayennepeppar
  Visa fler Peppar näringsinfo

Andra typer av Paprika:

Jalapeno Paprika
Gröna Paprikor
Grön Het Chili Peppar
Paprika
Gul Paprika
Söta Röda Paprikor
  Visa fler Paprika näringsinfo
Matsökning

     
 

Lägga till denna artikel till min matdagbok

Datum:
Måltid:
Beskrivning:
Mängd:
 g
 

Nyligen äten mat:

Pringles Sweet Paprika
Mediteran Lutenica
Mediteran Röd Cherrypaprika med Ostfyllning
Santa Maria Paprikapulver
Bosphorus Falafelwrap
Plivit Röd Paprikafilé


Observera att vissa livsmedel kanske inte är lämpliga för vissa människor och du bör rådfråga en läkare innan du påbörjar viktminskning eller ändra kost. Även om informationen på denna webbplats presenteras i god tro och anses vara korrekt, har FatSecret inga garantier för dess fullständighet eller riktighet och all information, inklusive näringsvärde, används av dig på egen risk. Alla varumärken, upphovsrätt och andra former av immateriella rättigheter tillhör sina respektive ägare.
Skaffa appen
    
© 2024 FatSecret. Alla rättigheter reserverade.