Matdatabas och kaloriräknare  

Fazer

Pätkis

Näringsvärden
Portions storlek
100 g
per portion
% RI*
Energi
2071 kJ
25%
495 kcal
Fett
26,00g
37%
Mättat fett
13,000g
65%
Kolhydrater
60,00g
23%
Socker
54,00g
60%
Protein
3,70g
7%
Salt
0,00g
0%
* Referensintag för en genomsnittlig vuxen (8400 kJ / 2000 kcal)
Är denna information felaktig eller ofullständig? Klicka här för att ändra.
Senast uppdaterad: 28 jan 19 02:35
25%
av RDI*
(495 kal)
25% RDI
Kalorifördelning:
 
Kolhydrater (49%)
 
Fett (48%)
 
Protein (3%)
* Baserat på en RDI av 2000 kalorier

Bilder

 
 

Näringsmässigt sammandrag:

Kal
495
Fett
26g
Kolh.
60g
Prot
3,7g
Det finns 495 kalorier i 100 g.
Kalorifördelning: 48% fett, 49% kolh., 3% prot.

Relaterade Choklad från Fazer:

Tutti Frutti Chocolate Eggs
Dumle Choklad
Oat Choco
Premium Mörk Choklad 70% Cacao
Apelsinkrokant
Mjölkchoklad med Salta Knäckbitar
  Visa fler FazerChoklad produkter

Fler produkter från Fazer:

Levain
Finlandia Marmeladeja
Dumle Granola
Havrebulle
  Visa alla Fazer produkter

Andra typer av Choklad:

Vitchoklad-Godis
Mjölkchoklad-Godis
Halvsött Chokladgodis
Choklad Bitar
Söt eller Mörk Choklad
  Visa fler Choklad näringsinfo
Matsökning

     
 

Lägga till denna artikel till min matdagbok

Datum:
Måltid:
Beskrivning:
Mängd:
 g
 

Nyligen äten mat:

Nick's Triple Chocolate Protein Bar
Cloetta Crispy Chocolate Eggs
Milka Bubbly White
Renée Voltaire Chocolate Rich & Dark
Espresso House Get Raw Chokladboll
GB Glace Magnum Wonder Golden Toffee


Observera att vissa livsmedel kanske inte är lämpliga för vissa människor och du bör rådfråga en läkare innan du påbörjar viktminskning eller ändra kost. Även om informationen på denna webbplats presenteras i god tro och anses vara korrekt, har FatSecret inga garantier för dess fullständighet eller riktighet och all information, inklusive näringsvärde, används av dig på egen risk. Alla varumärken, upphovsrätt och andra former av immateriella rättigheter tillhör sina respektive ägare.
Skaffa appen
    
© 2024 FatSecret. Alla rättigheter reserverade.