Matdatabas och kaloriräknare  
Näringsvärden
Portions storlek
100 g
per portion
% RI*
Energi
879 kJ
11%
210 kcal
Fett
15,00g
21%
Mättat fett
5,500g
28%
Kolhydrater
7,00g
3%
Socker
1,10g
1%
Fiber
0,9g
Protein
12,00g
24%
Salt
0,00g
0%
* Referensintag för en genomsnittlig vuxen (8400 kJ / 2000 kcal)
Är denna information felaktig eller ofullständig? Klicka här för att ändra.
Senast uppdaterad: 27 mar 13 08:46
10%
av RDI*
(210 kal)
10% RDI
Kalorifördelning:
 
Kolhydrater (13%)
 
Fett (64%)
 
Protein (23%)
* Baserat på en RDI av 2000 kalorier

Bilder

 
 

Näringsmässigt sammandrag:

Kal
210
Fett
15g
Kolh.
7g
Prot
12g
Det finns 210 kalorier i 100 g.
Kalorifördelning: 64% fett, 13% kolh., 23% prot.

Relaterade Köttbullar från Felix:

Veggie Morotsbullar
Klassiska Köttbullar
Delikatessköttbullar
Köttbullar i Gräddsås
Små Delikatess Köttbullar
Pannbiffar

Fler produkter från Felix:

Österrikisk Gulasch Mustig Soppa
Mexican Burrito Bowl
Moroccan Grilled Cheese Bowl
Korean Rice Bowl
Penne Al Salame
  Visa alla Felix produkter

Andra typer av Köttbullar:

Köttbullar av Nötkött
Fläskköttbullar
Kalkonköttbullar
Nöt-och Grisköttbullar
Kycklingköttbullar
  Visa fler Köttbullar näringsinfo
Matsökning

     
 

Lägga till denna artikel till min matdagbok

Datum:
Måltid:
Beskrivning:
Mängd:
 g
 

Nyligen äten mat:

Lantfågel Kycklingköttbullar
ICA Baguette Köttbullar och Rödbetssallad
Findus Dagens Köttbullar
Redo Köttbullar med Potatismos
Dafgårds Delikatessköttbullar
Scan Nötköttbullar


Observera att vissa livsmedel kanske inte är lämpliga för vissa människor och du bör rådfråga en läkare innan du påbörjar viktminskning eller ändra kost. Även om informationen på denna webbplats presenteras i god tro och anses vara korrekt, har FatSecret inga garantier för dess fullständighet eller riktighet och all information, inklusive näringsvärde, används av dig på egen risk. Alla varumärken, upphovsrätt och andra former av immateriella rättigheter tillhör sina respektive ägare.
Skaffa appen
    
© 2024 FatSecret. Alla rättigheter reserverade.