Matdatabas och kaloriräknare  

Friggs

Miniriskakor Dill & Gräslök

Näringsvärden
Portions storlek
100 g
per portion
% RI*
Energi
1841 kJ
22%
440 kcal
Fett
15,00g
21%
Mättat fett
-
Kolhydrater
67,00g
26%
Socker
2,30g
3%
Protein
7,70g
15%
Salt
-
* Referensintag för en genomsnittlig vuxen (8400 kJ / 2000 kcal)
Är denna information felaktig eller ofullständig? Klicka här för att ändra.
Senast uppdaterad: 04 dec 15 08:11
22%
av RDI*
(440 kal)
22% RDI
Kalorifördelning:
 
Kolhydrater (62%)
 
Fett (31%)
 
Protein (7%)
* Baserat på en RDI av 2000 kalorier

Bilder

 
 

Näringsmässigt sammandrag:

Kal
440
Fett
15g
Kolh.
67g
Prot
7,7g
Det finns 440 kalorier i 100 g.
Kalorifördelning: 31% fett, 62% kolh., 7% prot.

Relaterade Riskakor från Friggs:

Majskakor
Majskakor Sesamfrö & Havssalt
Majskakor Mörk Choklad
Nacho & Chili
Majskaka Chia & Havssalt
Linser och Havssalt
  Visa fler FriggsRiskakor produkter

Fler produkter från Friggs:

Corn & Green Pea Snack Pesto
Majskakor Chili Cheese
Riskaka Popcorn
Majskakor Blåbär
Majskakor Kanelbulle
  Visa alla Friggs produkter

Andra typer av Riskakor:

Bruna Riskakor
Puffad Riskaka
Bruna Riskakor av Blandvete
  Visa fler Riskakor näringsinfo
Matsökning

     
 

Lägga till denna artikel till min matdagbok

Datum:
Måltid:
Beskrivning:
Mängd:
 g
 

Nyligen äten mat:

1001 Delights Brown Rice Chips Hummus
Friggs Majskakor Sesamfrö & Havssalt
Sondey Majskaka
Friggs Chili Cheese Corn Snack
Friggs Majskakor Spenat & Grönkål
Garant Majskakor Ost


Observera att vissa livsmedel kanske inte är lämpliga för vissa människor och du bör rådfråga en läkare innan du påbörjar viktminskning eller ändra kost. Även om informationen på denna webbplats presenteras i god tro och anses vara korrekt, har FatSecret inga garantier för dess fullständighet eller riktighet och all information, inklusive näringsvärde, används av dig på egen risk. Alla varumärken, upphovsrätt och andra former av immateriella rättigheter tillhör sina respektive ägare.
Skaffa appen
    
© 2024 FatSecret. Alla rättigheter reserverade.