Matdatabas och kaloriräknare  
Näringsvärden
Portions storlek
100 g
per portion
% RI*
Energi
1883 kJ
23%
450 kcal
Fett
17,00g
24%
Mättat fett
2,500g
13%
Kolhydrater
64,00g
25%
Socker
1,00g
1%
Fiber
2,7g
Protein
8,10g
16%
Salt
1,70g
28%
* Referensintag för en genomsnittlig vuxen (8400 kJ / 2000 kcal)
Är denna information felaktig eller ofullständig? Klicka här för att ändra.
Senast uppdaterad: 17 maj 24 12:28
22%
av RDI*
(450 kal)
22% RDI
Kalorifördelning:
 
Kolhydrater (58%)
 
Fett (35%)
 
Protein (7%)
* Baserat på en RDI av 2000 kalorier

Bilder

Friggs Riskakor Pizzasmak
 

Näringsmässigt sammandrag:

Kal
450
Fett
17g
Kolh.
64g
Prot
8,1g
Det finns 450 kalorier i 100 g.
Kalorifördelning: 35% fett, 58% kolh., 7% prot.

Relaterade Riskakor från Friggs:

Majskakor Spenat & Grönkål
Linskakor Gräddfil & Lök
Chili Cheese Corn Snack
Amarantfrö & Örtsalt
Nacho & Chili
Linskakor
  Visa fler FriggsRiskakor produkter

Fler produkter från Friggs:

Corn & Green Pea Snack Pesto
Majskakor Chili Cheese
Riskaka Popcorn
Majskakor Blåbär
Majskakor Kanelbulle
  Visa alla Friggs produkter

Andra typer av Riskakor:

Bruna Riskakor
Bruna Riskakor av Blandvete
Puffad Riskaka
  Visa fler Riskakor näringsinfo
Matsökning

     
 

Lägga till denna artikel till min matdagbok

Datum:
Måltid:
Beskrivning:
Mängd:
 g
 

Nyligen äten mat:

Garant Majskakor Ost
ICA Riskakor Gräddfil och Lök
Friggs Chili Cheese Corn Snack
Friggs Riskakor Fresh Island
Friggs Kikärtskakor Naturell
Coop Majskakor Popcorn


Observera att vissa livsmedel kanske inte är lämpliga för vissa människor och du bör rådfråga en läkare innan du påbörjar viktminskning eller ändra kost. Även om informationen på denna webbplats presenteras i god tro och anses vara korrekt, har FatSecret inga garantier för dess fullständighet eller riktighet och all information, inklusive näringsvärde, används av dig på egen risk. Alla varumärken, upphovsrätt och andra former av immateriella rättigheter tillhör sina respektive ägare.
Skaffa appen
    
© 2024 FatSecret. Alla rättigheter reserverade.