Matdatabas och kaloriräknare  
Näringsvärden
Portions storlek
1 glass (34 g)
per portion
% RI*
Energi
418 kJ
5%
100 kcal
Fett
7,00g
10%
Mättat fett
6,000g
30%
Kolhydrater
8,00g
3%
Socker
8,00g
9%
Fiber
0,5g
Protein
1,00g
2%
Salt
0,00g
0%
* Referensintag för en genomsnittlig vuxen (8400 kJ / 2000 kcal)
Är denna information felaktig eller ofullständig? Klicka här för att ändra.
Senast uppdaterad: 01 jun 12 02:37
5%
av RDI*
(100 kal)
5% RDI
Kalorifördelning:
 
Kolhydrater (32%)
 
Fett (64%)
 
Protein (4%)
* Baserat på en RDI av 2000 kalorier

Bilder

GB Glace Favorit
 

Näringsmässigt sammandrag:

Kal
100
Fett
7g
Kolh.
8g
Prot
1g
Det finns 100 kalorier i 1 glass (34 g).
Kalorifördelning: 64% fett, 32% kolh., 4% prot.

Relaterade Glass från GB Glace:

Magnum Wonder Golden Toffee
Cornetto Soft Chocolatey
Twister Peek-A-Blue
Choklad Kola
Päron Vanilj Mindre Socker
Magnum Euphoria
  Visa fler GB GlaceGlass produkter

Fler produkter från GB Glace:

Magnum Double Starchaser
Cornetto Dragon
Magnum Double Gold Caramel Billionaire
  Visa alla GB Glace produkter

Andra typer av Glass:

Vanilj Glass
Jordgubbsglassar
Choklad Glassar
Glass
Lätt Vaniljglass
Fyllig Chokladglass
  Visa fler Glass näringsinfo
Matsökning

     
 

Lägga till denna artikel till min matdagbok

Datum:
Måltid:
Beskrivning:
Mängd:
 

Nyligen äten mat:

Max Sundae Jordgubb
Burger King Mjukglass
Alvestaglass Mintchoklad
Max Sundae Kola & Strössel
Max Sundae Jordgubb & Strössel
McDonald's Sundae med Strössel Kola


Observera att vissa livsmedel kanske inte är lämpliga för vissa människor och du bör rådfråga en läkare innan du påbörjar viktminskning eller ändra kost. Även om informationen på denna webbplats presenteras i god tro och anses vara korrekt, har FatSecret inga garantier för dess fullständighet eller riktighet och all information, inklusive näringsvärde, används av dig på egen risk. Alla varumärken, upphovsrätt och andra former av immateriella rättigheter tillhör sina respektive ägare.
Skaffa appen
    
© 2024 FatSecret. Alla rättigheter reserverade.