Matdatabas och kaloriräknare  

ICA Selection

Jalapeno Cheddar Sausage

Näringsvärden
Portions storlek
100 g
per portion
% RI*
Energi
1004 kJ
12%
240 kcal
Fett
19,00g
27%
Mättat fett
7,200g
36%
Kolhydrater
0,50g
0%
Socker
0,00g
0%
Fiber
0,0g
Protein
17,00g
34%
Salt
0,00g
0%
* Referensintag för en genomsnittlig vuxen (8400 kJ / 2000 kcal)
Är denna information felaktig eller ofullständig? Klicka här för att ändra.
Senast uppdaterad: 09 jul 17 05:08
12%
av RDI*
(240 kal)
12% RDI
Kalorifördelning:
 
Kolhydrater (1%)
 
Fett (71%)
 
Protein (28%)
* Baserat på en RDI av 2000 kalorier

Bilder

 
 

Näringsmässigt sammandrag:

Kal
240
Fett
19g
Kolh.
0,5g
Prot
17g
Det finns 240 kalorier i 100 g.
Kalorifördelning: 71% fett, 1% kolh., 28% prot.

Relaterade Korvar från ICA Selection:

Smokey Bbq Sausage
Färskkorv Ghost Chili
Färsk Minichorizo
Färskkorv Bacon & Sveciaost
Salsiccia
Chorizo Hot Chipotle
  Visa fler ICA SelectionKorvar produkter

Fler produkter från ICA Selection:

Pesto Calabrese
Körsbärsmarmelad
Laxröra
Mafalde Corte
Valnötslevain
  Visa alla ICA Selection produkter

Andra typer av Korvar:

Färsk Fläskkorv
Italiensk Korv
Kycklingkorv
Biffkorv
Lantfläskkorv
Kalkon Korv
  Visa fler Korvar näringsinfo
Matsökning

     
 

Lägga till denna artikel till min matdagbok

Datum:
Måltid:
Beskrivning:
Mängd:
 g
 

Nyligen äten mat:

Garant Smakrik Tryffelkorv
Lindvalls Frukostkorv
Paul och Thom Salamisticks Tryffel
Per i Viken Prinskorv
Lindvalls Kycklingkorv
Coop Kycklingkorv


Observera att vissa livsmedel kanske inte är lämpliga för vissa människor och du bör rådfråga en läkare innan du påbörjar viktminskning eller ändra kost. Även om informationen på denna webbplats presenteras i god tro och anses vara korrekt, har FatSecret inga garantier för dess fullständighet eller riktighet och all information, inklusive näringsvärde, används av dig på egen risk. Alla varumärken, upphovsrätt och andra former av immateriella rättigheter tillhör sina respektive ägare.
Skaffa appen
    
© 2024 FatSecret. Alla rättigheter reserverade.