Matdatabas och kaloriräknare  

ICA Selection

Vit Choklad med Havssalt

Näringsvärden
Portions storlek
100 g
per portion
% RI*
Energi
2389 kJ
29%
571 kcal
Fett
38,00g
54%
Mättat fett
24,000g
120%
Kolhydrater
47,00g
18%
Socker
47,00g
52%
Protein
10,00g
20%
Salt
0,44g
7%
* Referensintag för en genomsnittlig vuxen (8400 kJ / 2000 kcal)
Är denna information felaktig eller ofullständig? Klicka här för att ändra.
Senast uppdaterad: 25 nov 22 11:24
29%
av RDI*
(571 kal)
29% RDI
Kalorifördelning:
 
Kolhydrater (33%)
 
Fett (60%)
 
Protein (7%)
* Baserat på en RDI av 2000 kalorier

Bilder

 
 

Näringsmässigt sammandrag:

Kal
571
Fett
38g
Kolh.
47g
Prot
10g
Det finns 571 kalorier i 100 g.
Kalorifördelning: 60% fett, 33% kolh., 7% prot.

Relaterade Choklad från ICA Selection:

Mörk Choklad 70% Peru
Kladdkaka
Mörk Choklad 72% Dominikanska Republiken
Mörk Choklad 74%

Fler produkter från ICA Selection:

Pesto Calabrese
Körsbärsmarmelad
Laxröra
Mafalde Corte
Valnötslevain
  Visa alla ICA Selection produkter

Andra typer av Choklad:

Mjölkchoklad-Godis
Söt eller Mörk Choklad
Vitchoklad-Godis
Choklad Bitar
Halvsött Chokladgodis
  Visa fler Choklad näringsinfo
Matsökning

     
 

Lägga till denna artikel till min matdagbok

Datum:
Måltid:
Beskrivning:
Mängd:
 g
 

Nyligen äten mat:

Nick's Triple Chocolate Protein Bar
Powerking Proteinbar
Njie Chocolate Mousse
Espresso House Gnaw Chokladkaka Apelsinkrisp
Cloetta Crispy Chocolate Eggs
Espresso House Gnaw Chokladkaka Havssalt Karamell


Observera att vissa livsmedel kanske inte är lämpliga för vissa människor och du bör rådfråga en läkare innan du påbörjar viktminskning eller ändra kost. Även om informationen på denna webbplats presenteras i god tro och anses vara korrekt, har FatSecret inga garantier för dess fullständighet eller riktighet och all information, inklusive näringsvärde, används av dig på egen risk. Alla varumärken, upphovsrätt och andra former av immateriella rättigheter tillhör sina respektive ägare.
Skaffa appen
    
© 2024 FatSecret. Alla rättigheter reserverade.