Matdatabas och kaloriräknare  

ICA

Extra Fin Sylt Lingon

Näringsvärden
Portions storlek
100 g
per portion
% RI*
Energi
460 kJ
6%
110 kcal
Fett
0,50g
1%
Mättat fett
0,000g
0%
Kolhydrater
25,00g
10%
Socker
24,00g
27%
Fiber
0,0g
Protein
0,50g
1%
Salt
0,02g
0%
* Referensintag för en genomsnittlig vuxen (8400 kJ / 2000 kcal)
Är denna information felaktig eller ofullständig? Klicka här för att ändra.
Senast uppdaterad: 12 maj 20 03:53
6%
av RDI*
(110 kal)
6% RDI
Kalorifördelning:
 
Kolhydrater (94%)
 
Fett (4%)
 
Protein (2%)
* Baserat på en RDI av 2000 kalorier

Bilder

 
 

Näringsmässigt sammandrag:

Kal
110
Fett
0,5g
Kolh.
25g
Prot
0,5g
Det finns 110 kalorier i 100 g.
Kalorifördelning: 4% fett, 94% kolh., 2% prot.

Relaterade Sylt från ICA:

Rårörda Lingon
Svartvinbärsgelé
Hjortronsylt
Rismål Jordgubb
Aprikos Marmelad utan Socker
Lingonsylt utan Tillsatt Socker
  Visa fler ICASylt produkter

Fler produkter från ICA:

Grytbitar av Gris
Klassisk Wokmix
Hushållsfärs
Buffelmozarella
Pinsa
  Visa alla ICA produkter

Andra typer av Sylt:

Marmelad
Sylt, Konserver, Marmelad (Låg Sockerhalt)
Marmelad och Sylt
Gelé (Alla Smaker)
Gelé med Reducerad Sockerhalt
Konserverad Sylt
  Visa fler Sylt näringsinfo
Matsökning

     
 

Lägga till denna artikel till min matdagbok

Datum:
Måltid:
Beskrivning:
Mängd:
 g
 

Nyligen äten mat:

Den Gamle Fabrik Jordgubbsmarmelad
Maribel Extra Fin Drottningsylt
BOB Drottningsylt
Robertsons Scotch Marmelade
Coop Lingonsylt
Änglamark Jordgubbssylt


Observera att vissa livsmedel kanske inte är lämpliga för vissa människor och du bör rådfråga en läkare innan du påbörjar viktminskning eller ändra kost. Även om informationen på denna webbplats presenteras i god tro och anses vara korrekt, har FatSecret inga garantier för dess fullständighet eller riktighet och all information, inklusive näringsvärde, används av dig på egen risk. Alla varumärken, upphovsrätt och andra former av immateriella rättigheter tillhör sina respektive ägare.
Skaffa appen
    
© 2024 FatSecret. Alla rättigheter reserverade.