Matdatabas och kaloriräknare  
Näringsvärden
Portions storlek
100 g
per portion
% RI*
Energi
2218 kJ
27%
530 kcal
Fett
33,00g
47%
Mättat fett
20,000g
100%
Kolhydrater
48,00g
18%
Socker
45,00g
50%
Fiber
8,5g
Protein
6,50g
13%
Salt
-
* Referensintag för en genomsnittlig vuxen (8400 kJ / 2000 kcal)
Är denna information felaktig eller ofullständig? Klicka här för att ändra.
Senast uppdaterad: 15 feb 13 12:13
26%
av RDI*
(530 kal)
26% RDI
Kalorifördelning:
 
Kolhydrater (37%)
 
Fett (58%)
 
Protein (5%)
* Baserat på en RDI av 2000 kalorier

Bilder

 
 

Näringsmässigt sammandrag:

Kal
530
Fett
33g
Kolh.
48g
Prot
6,5g
Det finns 530 kalorier i 100 g.
Kalorifördelning: 58% fett, 37% kolh., 5% prot.

Relaterade Choklad från ICA:

Chokladpulver
Proteinbar Cookies & Cream
Bakchoklad Extra Mörk 70%
Majskakor Mjölkchoklad
Lakritsbollar
Mini Chunks Caramel Overload ff Crispy Madness
  Visa fler ICAChoklad produkter

Fler produkter från ICA:

Ölkorv Habanero
Kanelbullesnittar
Gröna Linser
Tacotubs
Baguette Köttbullar och Rödbetssallad
  Visa alla ICA produkter

Andra typer av Choklad:

Halvsött Chokladgodis
Choklad Bitar
Söt eller Mörk Choklad
Mjölkchoklad-Godis
Vitchoklad-Godis
  Visa fler Choklad näringsinfo
Matsökning

     
 

Lägga till denna artikel till min matdagbok

Datum:
Måltid:
Beskrivning:
Mängd:
 g
 

Nyligen äten mat:

Cloetta Mini-Muh
Espresso House Gnaw Chokladkaka Havssalt Karamell
Powerking Proteinbar
Bonjour White Chocolate Chip Cookie
Fazer Fazerina
IKEA BELÖNING


Observera att vissa livsmedel kanske inte är lämpliga för vissa människor och du bör rådfråga en läkare innan du påbörjar viktminskning eller ändra kost. Även om informationen på denna webbplats presenteras i god tro och anses vara korrekt, har FatSecret inga garantier för dess fullständighet eller riktighet och all information, inklusive näringsvärde, används av dig på egen risk. Alla varumärken, upphovsrätt och andra former av immateriella rättigheter tillhör sina respektive ägare.
Skaffa appen
    
© 2024 FatSecret. Alla rättigheter reserverade.