Matdatabas och kaloriräknare  

Kellogg's

All-Bran Dark Chocolate

Denna listning är arkiverad eftersom produkten eller livsmedlet är föråldrat eller inte längre tillgängligt. Se ett av de relaterade livsmedlen som länkats nedan om du vill ha ett aktuellt alternativ.
Näringsvärden
Portions storlek
1 portion (30 g)
per portion
% RI*
Energi
477 kJ
6%
114 kcal
Fett
2,00g
3%
Mättat fett
0,800g
4%
Kolhydrater
20,00g
8%
Socker
6,00g
7%
Fiber
4,0g
Protein
3,00g
6%
Salt
-
* Referensintag för en genomsnittlig vuxen (8400 kJ / 2000 kcal)
Senast uppdaterad: 08 okt 12 02:19
6%
av RDI*
(114 kal)
6% RDI
Kalorifördelning:
 
Kolhydrater (73%)
 
Fett (16%)
 
Protein (11%)
* Baserat på en RDI av 2000 kalorier

Näringsmässigt sammandrag:

Kal
114
Fett
2g
Kolh.
20g
Prot
3g
Det finns 114 kalorier i 1 portion (30 g).
Kalorifördelning: 16% fett, 73% kolh., 11% prot.

Fler produkter från Kellogg's:

All Bran Natural
Special K Protein Berries, Clusters & Seeds
Flingor
Special K Protein Nuts
Honey Loops
  Visa fler

Andra typer av Mörk Choklad:

Söt eller Mörk Choklad
  Visa fler Mörk Choklad näringsinfo

Andra typer av Spannmål:

Cornflakes
Flingor
Strimlade Veteflingor (För-Sockrade)
Rostade Risflingor (Berikade)
Flingor av Vetekli
  Visa fler Spannmål näringsinfo
Matsökning

Nyligen äten mat:

Dazzley Mörk Choklad
Renée Voltaire Vegan Chocolate Confetti
Coop Extra Dark Chocolate
Marabou Home Style Chocolate Filled
Kakservice Farmors Godaste Havrekakor med Mörk Choklad
Lindt Excellence 100%


Observera att vissa livsmedel kanske inte är lämpliga för vissa människor och du bör rådfråga en läkare innan du påbörjar viktminskning eller ändra kost. Även om informationen på denna webbplats presenteras i god tro och anses vara korrekt, har FatSecret inga garantier för dess fullständighet eller riktighet och all information, inklusive näringsvärde, används av dig på egen risk. Alla varumärken, upphovsrätt och andra former av immateriella rättigheter tillhör sina respektive ägare.
Skaffa appen
    
© 2024 FatSecret. Alla rättigheter reserverade.