Matdatabas och kaloriräknare  
Näringsvärden
Portions storlek
100 g
per portion
% RI*
Energi
1439 kJ
17%
344 kcal
Fett
2,90g
4%
Mättat fett
-
Kolhydrater
60,00g
23%
Socker
-
Protein
10,00g
20%
Salt
-
* Referensintag för en genomsnittlig vuxen (8400 kJ / 2000 kcal)
Är denna information felaktig eller ofullständig? Klicka här för att ändra.
Senast uppdaterad: 17 maj 14 04:58
17%
av RDI*
(344 kal)
17% RDI
Kalorifördelning:
 
Kolhydrater (78%)
 
Fett (9%)
 
Protein (13%)
* Baserat på en RDI av 2000 kalorier

Bilder

Leksandsbröd Leksands Grova
 

Näringsmässigt sammandrag:

Kal
344
Fett
2,9g
Kolh.
60g
Prot
10g
Det finns 344 kalorier i 100 g.
Kalorifördelning: 9% fett, 78% kolh., 13% prot.

Relaterade Knäckebröd från Leksandsbröd:

Glöggknäcke
Tunnknäcke med Havssalt och Frön
Julknäcke Vört
Knäckepizza Taco
Vardagsknäcke
Julknäcke Äpple & Kanel
  Visa fler LeksandsbrödKnäckebröd produkter

Relaterade Bröd från Leksandsbröd:

Brungräddat Knäckebröd
Mini Rut
Havreknäcke
Fyra Sädesslag
Fäbodknäcke Surdegsbröd

Andra typer av Fullkornsbröd:

100% Fullkornsbröd
Rostat 100% Fullkornsbröd
Fullkornsbröd
  Visa fler Fullkornsbröd näringsinfo

Andra typer av Knäckebröd:

Knäckebröd
  Visa fler Knäckebröd näringsinfo
Matsökning

     
 

Lägga till denna artikel till min matdagbok

Datum:
Måltid:
Beskrivning:
Mängd:
 g
 

Nyligen äten mat:

Dahls Levain Toast
Burger King Whopper Bröd
Södervidinge Osötat Medelhavslevain
Pågen Skanör Grova
Bonjour Olympia Bröd
Burger King Hamburger Bröd


Observera att vissa livsmedel kanske inte är lämpliga för vissa människor och du bör rådfråga en läkare innan du påbörjar viktminskning eller ändra kost. Även om informationen på denna webbplats presenteras i god tro och anses vara korrekt, har FatSecret inga garantier för dess fullständighet eller riktighet och all information, inklusive näringsvärde, används av dig på egen risk. Alla varumärken, upphovsrätt och andra former av immateriella rättigheter tillhör sina respektive ägare.
Skaffa appen
    
© 2024 FatSecret. Alla rättigheter reserverade.