Matdatabas och kaloriräknare  
Näringsvärden
Portions storlek
100 g
per portion
% RI*
Energi
2310 kJ
28%
552 kcal
Fett
37,00g
53%
Mättat fett
22,000g
110%
Kolhydrater
44,00g
17%
Socker
38,00g
42%
Fiber
8,3g
Protein
7,40g
15%
Salt
1,25g
21%
* Referensintag för en genomsnittlig vuxen (8400 kJ / 2000 kcal)
Är denna information felaktig eller ofullständig? Klicka här för att ändra.
Senast uppdaterad: 22 mar 18 09:23
28%
av RDI*
(552 kal)
28% RDI
Kalorifördelning:
 
Kolhydrater (33%)
 
Fett (62%)
 
Protein (5%)
* Baserat på en RDI av 2000 kalorier

Bilder

 
 

Näringsmässigt sammandrag:

Kal
552
Fett
37g
Kolh.
44g
Prot
7,4g
Det finns 552 kalorier i 100 g.
Kalorifördelning: 62% fett, 33% kolh., 5% prot.

Relaterade Mörk Choklad från Marabou Premium:

Cocoa Salty Liquorice
Dark Chocolate & Almond
Fylld Kokos Mörk Choklad
70% Cocoa Coconut
Cocoa Orange 70%
Fin 70% Mint
  Visa fler Marabou PremiumMörk Choklad produkter

Relaterade Choklad från Marabou Premium:

French Nougat

Andra typer av Mörk Choklad:

Söt eller Mörk Choklad
  Visa fler Mörk Choklad näringsinfo

Andra typer av Choklad:

Choklad Bitar
Halvsött Chokladgodis
Vitchoklad-Godis
Mjölkchoklad-Godis
  Visa fler Choklad näringsinfo
Matsökning

     
 

Lägga till denna artikel till min matdagbok

Datum:
Måltid:
Beskrivning:
Mängd:
 g
 

Nyligen äten mat:

Renée Voltaire Chocolate Rich & Dark
Cloetta Crispy Chocolate Eggs
Nick's Chocolate
Healthyco Choco Almond
Njie Chocolate Mousse
Bonjour White Chocolate Chip Cookie


Observera att vissa livsmedel kanske inte är lämpliga för vissa människor och du bör rådfråga en läkare innan du påbörjar viktminskning eller ändra kost. Även om informationen på denna webbplats presenteras i god tro och anses vara korrekt, har FatSecret inga garantier för dess fullständighet eller riktighet och all information, inklusive näringsvärde, används av dig på egen risk. Alla varumärken, upphovsrätt och andra former av immateriella rättigheter tillhör sina respektive ägare.
Skaffa appen
    
© 2024 FatSecret. Alla rättigheter reserverade.