Matdatabas och kaloriräknare  
Näringsvärden
Portions storlek
1 påse (33 g)
per portion
% RI*
Energi
494 kJ
6%
118 kcal
Fett
1,70g
2%
Mättat fett
0,310g
2%
Kolhydrater
14,00g
5%
Socker
9,90g
11%
Fiber
2,8g
Protein
11,00g
22%
Salt
0,00g
0%
* Referensintag för en genomsnittlig vuxen (8400 kJ / 2000 kcal)
Är denna information felaktig eller ofullständig? Klicka här för att ändra.
Senast uppdaterad: 07 jan 13 03:24
6%
av RDI*
(118 kal)
6% RDI
Kalorifördelning:
 
Kolhydrater (49%)
 
Fett (13%)
 
Protein (38%)
* Baserat på en RDI av 2000 kalorier

Bilder

Nutrilett Vanilla Shake
 

Näringsmässigt sammandrag:

Kal
118
Fett
1,7g
Kolh.
14g
Prot
11g
Det finns 118 kalorier i 1 påse (33 g).
Kalorifördelning: 13% fett, 49% kolh., 38% prot.

Relaterade Proteinpulver från Nutrilett:

Strawberry Shake
Protein Shape Rich Chocolate
Skinny Latte
Forest Fruit Shake
Rich Brownie Bar

Fler produkter från Nutrilett:

Rich Vanilla Pear
Spinach Soup
VLCD Chicken Soup
Creamy Chocolate Banana Shake
Carrot Soup
  Visa alla Nutrilett produkter

Andra typer av Proteinpulver:

Proteinpulver
Sojaproteinisolat
Proteinersättningspulver
Proteintillskottspulver
  Visa fler Proteinpulver näringsinfo
Matsökning

     
 

Lägga till denna artikel till min matdagbok

Datum:
Måltid:
Beskrivning:
Mängd:
 

Nyligen äten mat:

GAAM Nutrition Clear Whey Peach Passion
Bodylab Whey 100 Crispy Cookie
Svenskt Kosttillskott Raw Lean Gains
Tyngre En Sommardröm
Tyngre Vassle Tunga Bananer
Bodylab Protein Smoothie Berry


Observera att vissa livsmedel kanske inte är lämpliga för vissa människor och du bör rådfråga en läkare innan du påbörjar viktminskning eller ändra kost. Även om informationen på denna webbplats presenteras i god tro och anses vara korrekt, har FatSecret inga garantier för dess fullständighet eller riktighet och all information, inklusive näringsvärde, används av dig på egen risk. Alla varumärken, upphovsrätt och andra former av immateriella rättigheter tillhör sina respektive ägare.
Skaffa appen
    
© 2024 FatSecret. Alla rättigheter reserverade.