Matdatabas och kaloriräknare  

Nyhléns Hugosons

Varmkorv (på Burk)

Näringsvärden
Portions storlek
100 g
per portion
% RI*
Energi
837 kJ
10%
200 kcal
Fett
16,00g
23%
Mättat fett
5,900g
30%
Kolhydrater
6,20g
2%
Socker
1,60g
2%
Protein
9,20g
18%
Salt
2,40g
40%
* Referensintag för en genomsnittlig vuxen (8400 kJ / 2000 kcal)
Är denna information felaktig eller ofullständig? Klicka här för att ändra.
Senast uppdaterad: 10 jul 21 08:36
10%
av RDI*
(200 kal)
10% RDI
Kalorifördelning:
 
Kolhydrater (12%)
 
Fett (70%)
 
Protein (18%)
* Baserat på en RDI av 2000 kalorier

Bilder

 
 

Näringsmässigt sammandrag:

Kal
200
Fett
16g
Kolh.
6,2g
Prot
9,2g
Det finns 200 kalorier i 100 g.
Kalorifördelning: 70% fett, 12% kolh., 18% prot.

Relaterade Korvar från Nyhléns Hugosons:

Malteser
Parisergrill
Basturökt Falukorv
Ölkorv
Parisergrill 4-Pack
Alspånsrökt Falukorv
  Visa fler Nyhléns HugosonsKorvar produkter

Fler produkter från Nyhléns Hugosons:

Kokt Julskinka
Ytterfilé Mörad
Köttbullar med Potatismos och Lingongräddsås
Sidfläsk Rimmat
Salsicciaburgare
  Visa alla Nyhléns Hugosons produkter

Andra typer av Korvar:

Biffkorv
Kycklingkorv
Färsk Fläskkorv
Lantfläskkorv
Italiensk Korv
Kalkon Korv
  Visa fler Korvar näringsinfo
Matsökning

     
 

Lägga till denna artikel till min matdagbok

Datum:
Måltid:
Beskrivning:
Mängd:
 g
 

Nyligen äten mat:

ICA Chorizo Alspånsrökt
Hemgården Värmlandskorv
Lithells Middagskorv
ICA Extra Fin Salsiccia
Garant Smakrik Tryffelkorv
Per i Viken Prinskorv


Observera att vissa livsmedel kanske inte är lämpliga för vissa människor och du bör rådfråga en läkare innan du påbörjar viktminskning eller ändra kost. Även om informationen på denna webbplats presenteras i god tro och anses vara korrekt, har FatSecret inga garantier för dess fullständighet eller riktighet och all information, inklusive näringsvärde, används av dig på egen risk. Alla varumärken, upphovsrätt och andra former av immateriella rättigheter tillhör sina respektive ägare.
Skaffa appen
    
© 2024 FatSecret. Alla rättigheter reserverade.