Matdatabas och kaloriräknare  

Zeta

Pastasås Chili & Vitlök

Denna listning är arkiverad eftersom produkten eller livsmedlet är föråldrat eller inte längre tillgängligt. Se ett av de relaterade livsmedlen som länkats nedan om du vill ha ett aktuellt alternativ.
Näringsvärden
Portions storlek
100 g
per portion
% RI*
Energi
188 kJ
2%
45 kcal
Fett
1,80g
3%
Mättat fett
0,500g
3%
Kolhydrater
5,50g
2%
Socker
4,40g
5%
Fiber
0,0g
Protein
1,60g
3%
Salt
0,00g
0%
* Referensintag för en genomsnittlig vuxen (8400 kJ / 2000 kcal)
Senast uppdaterad: 12 maj 16 01:00
2%
av RDI*
(45 kal)
2% RDI
Kalorifördelning:
 
Kolhydrater (50%)
 
Fett (36%)
 
Protein (14%)
* Baserat på en RDI av 2000 kalorier

Näringsmässigt sammandrag:

Kal
45
Fett
1,8g
Kolh.
5,5g
Prot
1,6g
Det finns 45 kalorier i 100 g.
Kalorifördelning: 36% fett, 49% kolh., 14% prot.

Fler produkter från Zeta:

Rigatini Quadri
Mortadella
Italiensk Linsbolognese
Guanciale
Italiensk Tomatsås med Vita Bönor
  Visa fler

Andra typer av Pastasås:

Hemlagad Spaghettisås med Kött och Grönsaker
Alfredo Sås
Spaghetti/ Marinara Pastasås
Köttfärssås med Grönsaker (Hemlagad)
  Visa fler Pastasås näringsinfo

Andra typer av Sås:

Kycklingsås (Konserverad)
Nötkött- eller Köttsås
Biffsås (Konserverad)
Korvsås
Kalkonsås (Konserverad)
Brunsås
  Visa fler Sås näringsinfo
Matsökning

Nyligen äten mat:

Kania Thousand Island Salad Dressing
Lohmanders Bearnaise Ajvar
Rydbergs Vitlök Örtsås
ICA Örtdressing
Rydbergs TACO Lime Avokado
Garant Gremolata


Observera att vissa livsmedel kanske inte är lämpliga för vissa människor och du bör rådfråga en läkare innan du påbörjar viktminskning eller ändra kost. Även om informationen på denna webbplats presenteras i god tro och anses vara korrekt, har FatSecret inga garantier för dess fullständighet eller riktighet och all information, inklusive näringsvärde, används av dig på egen risk. Alla varumärken, upphovsrätt och andra former av immateriella rättigheter tillhör sina respektive ägare.
Skaffa appen
    
© 2024 FatSecret. Alla rättigheter reserverade.