Lika gott som för 2 veckor sen... (jag äter inte bara en gång varannan vecka, men samma mer eller mindre varje dag).

Jag är inte rädd för kilon, kilokalorier, fett eller annat, men gjorde ett ovetenskapligt experiment den 25:e juli:

Vägde mig den 23:e (skriver sällan in det här): låg på mina vanliga stabila 66(.3) kg.
Den 24:e åt jag "helt vanlig mat" (potatis och vanlig svensk falukorv). Gav de vanliga resultaten, ölmage, fismage, trött, (inte så mycket) värk m.m
Vägde mig den 25:e (extremt sällan jag väger mig 2 dagar i sträck): 68,8 kg (+2,5)!
Kontrollvägning imorse (29 juli): 67,2 kg (fortfarande inte återhämtad viktmässigt, men vikten är helt oviktig)

9 Anhängare    Stötta   

Kommentarer 
@jeppson_124, så är det.. ogillar man nåns utlagda bild (eller innehåll i matdagbok) kan man ju hålla tyst och scrolla vidare.. att det i övrigt inte är så mycket aktivitet här är inte mitt fel, jag har 2 inlägg med nära 2 veckors mellanrum, och dom verkar ju dra in lite kommentarer (både vettiga diskussioner och mindre vettiga).. Lovar att jag har betydligt "äckligare" och "vidrigare" matbilder att lägga ut om så önskas - bl.a. grönt och svart kött, gröna och svarta ägg, extraprotein som kryper omkring i köttet och äggen jag ätit många av tidigare. Just nu blir det bara färskt för att dom som väger hjärtarna väger fel på 50% - beställer 5 kg var 3:e vecka och får (och får betala för) 7,5kg, det blir inte mycket utrymme för annat än de vanliga 567 äggen under samma tidsperiod. 
01 aug 22 av medlem: peo
@ida.matero.123, man kan ju inte veta om man inte provat :) jag själv tycker rått är så mycket godare än allt tillagat, men visst saknar man ibland nånting som en riktigt fet grisbit (långkokt eller lagomt tillagad på annat sätt).. det godaste på tillagat kött är det som många kastar (fettet), och det är lite samma med rått förutom att smaken finns där rakt igenom utan kryddning. 
01 aug 22 av medlem: peo
jag hade nog kunnat smaka man ska ju inte klaga innan man smakat och ostekt bacon är ju ganska gott, men men tycker det är bra stt du hittat nått som funkar för dig. jag personligen har inga problem med lite rått kött dock är jag inte lika känslig som vissa andra här. detta kan dock bero på att jag är uppväxt med jägare som slaktar själva. 
01 aug 22 av medlem: ida.matero.123
@virago535, det du stoppar i dig tas inte upp av kroppen / knoppen... alt 1: ät mer av samma tills du inte får i dig mer, alt 2: prova äta nåt annat :) -- jag var aldrig hungrig, men blev aldrig heller mätt eller nöjd och blir inte det nu heller om jag äter tillagat. 
04 aug 22 av medlem: peo
Hur kommer det sig att du äter på detta viset? Är det för att hålla vikten? Tränar du något särskilt? Gillar du idéen om människan som rovdjur? Är du med i en köttätarförening på nätet eller är det av annan orsak? Med vänlig hälsning, Nyfiken person 
07 aug 22 av medlem: Fantomen1
@lollosquats, jag har nog svarat ganska utförligt på liknande frågor tidigare (i mitt förra inlägg), så kolla där så hittar du nog alla svaren :) -- är inte rädd för kilon, tränar absolut ingenting (annat än att jag går lite olika lite eller mycket med hunden varje dag, inte mer än nån mil de dagar hon vill gå långt), nån köttätarförening har jag inte hört talas om :) 
09 aug 22 av medlem: peo

     
 

Lämna en kommentar


Du måste logga in för att kunna lämna en kommentar. Klicka här för att logga in.
 


peo 's vikthistorik


Skaffa appen
    
© 2024 FatSecret. Alla rättigheter reserverade.