Varje gång jag läser om tips på vardagsmotion står det saker som ”Det blir lättare att komma ut på promenad med sällskap. Om du inte har en egen hund, låna någon annans.”
Jag HAR en egen hund! När jag föreslår en uppfriskande morgonpromenad tittad han på mig som om jag vore sinnessjuk och går och gömmer sig under sängen.😒

Visa kostkalendern, 19 januari 2018:
2457 kcal Fett: 105,19g | Prot: 119,31g | Kolh.: 171,60g.   Frukost: Yoghurtfrukost. Lunch: Kikärtssoppa, Risenta Pumpakärnor, ICA Broccoli. Middag: Hård Parmesanost, Findus American Pulled Pork. Snacks/Annat: Rött Bordsvin, Arla Mellanmjölk 1,5%, Pomelo. mer...
1631 kcal Träning: Promenad (Långsam) - 3 Km/H - 3 timmar, Vila - 13 timmar, Sömn - 8 timmar. mer...

21 Anhängare    Stötta   

Kommentarer 
😂🤣 
19 jan 18 av medlem: Ewa.L
Skaffa lägre säng :] 
20 jan 18 av medlem: Ronnie_I
Haha det problemet hade vi också. Vår hund var så sjukt morgon trött! Kunde snarka fram till kl 10! Om hon fick önska. Om det är kylan din hund inte gillar så köp en mysig tröja, stickad kanske. 
20 jan 18 av medlem: sannanow
Sannanow: Min är riktigt morgontrött (och kvällstrött). Får alltid säga åt honom att komma upp för första och sista promenaden.😅 Kläder aaaaavskyr han! Han är lite den där typen som alltid säger ”Jag tycker inte det är kul.” utan att ens ha provat, men som sen upptäcker att det ju är jättekul! Så har man väl fått ut honom piggnar han strax till. 
20 jan 18 av medlem: Hojjazo
Ronnie: Det är faktiskt en bra idé! Frågan är om den inte skulle behöva stå direkt på golvet för att säkerställa att han inte tar sig under den för att slippa.😜 
20 jan 18 av medlem: Hojjazo
Gör den inte för låg bara, du behöver minst 10cm för en robotdammsugare ;], vilket är den bästa prylen sedan kaffekokaren. 
20 jan 18 av medlem: Ronnie_I
Jag tar med mig mannen på mina promenader, så nu när vi fått in vanan är det alltid någon av oss som drar om den andra inte känner sig motiverad. 
20 jan 18 av medlem: Susanneskold
Hunden är My soulmate haha 
20 jan 18 av medlem: wada_

     
 

Lämna en kommentar


Du måste logga in för att kunna lämna en kommentar. Klicka här för att logga in.
 


Hojjazo 's vikthistorik


Skaffa appen
    
© 2024 FatSecret. Alla rättigheter reserverade.