Dag 2 på 800 kcal i 8 veckor och jag var millimeter från att trilla dit! Stod och fingrade på ett paket Ben & Jerry, men lyckades motstå. Fick slängt i mig 5 Läkerol och några vindruvor istället. Sjukt stolt över mig själv 😁

Visa kostkalendern, 17 september 2019:
667 kcal Fett: 39,51g | Prot: 45,97g | Kolh.: 31,67g.   Frukost: Olivolja, Salami, Eldorado Salladsost 10%, Ägg. Middag: ICA Vispgrädde 36%, ICA Ryggfilé av Torsk, Grönsakssoppa. Snacks/Annat: Vindruvor. mer...

22 Anhängare    Stötta   

Kommentarer 
800 låter väldigt lite. Se upp så inte din kropp får in på sparläge :) Men strongt jobbat att stå emot och lycka till resten av tiden! 
18 sep 19 av medlem: MHachi93
Finns inget som heter sparläge/svältläge, gammal myt :) Tack, gäller att se till de små vinsterna också 😊 
18 sep 19 av medlem: Jetingen
När börjar kroppen gå i sparläge och vad händer då?? 
18 sep 19 av medlem: jobo70
Jobo70, det finns inget som heter sparläge. Är en seglivad myt. 
18 sep 19 av medlem: Jetingen
Risken är ju som sagt stor att trilla dit med så få kalorier per dag. Varför så bråttom? Det har tagit tid att gå upp så låt det ta tid att gå ner så kommer du må mycket bättre och ha lättare att hålla kaloriintaget. Tycker du ska dubbla till 1600 per dag. Äta frukost, lunch och middag samt två mindre mellanmål. Då slipper du dessutom gå hungrig. Håller tummarna för dig dock hur du än gör. :-) 
18 sep 19 av medlem: astho
Astho, jag kör enligt nya 5:2, vilket först är en kickstart på 800 kcal/Dag i 2-12 veckor och därefter över till 5:2. Tro det eller ej, men man får mycket hälsosam och god mat för 800 kcal. 
18 sep 19 av medlem: Jetingen
Gelet! Jag hoppas inte att yngre människor går in och läser om sådana här galna dieter och försöker sig på dem. Det är inte bra för kroppen alls. Organen behöver betydligt mer för att orka. Om man sedan jobbar/pluggar och annat som vanliga människor gör så krävs det betydligt fler kalorier för att orka med. Det värsta är att ett sådant stort underskott kan leda till depression. Tack för mig. 
19 sep 19 av medlem: leptir1
Tycker man ska köra på det man tror funkar för en själv. Vi ser alla olika ut och har olika behov. En del behöver färre kalorier och en del behöver mer.  
19 sep 19 av medlem: Elin!!!
Leptir1, jag både jobbar och pluggar 100 %, har en skapligt aktiv livsstil med 3 hundar. Äter mig mätt av god och näringstät mat och står mig bra. Dieten är inte farlig, läs själv det Mosley har skrivit om periodisk fasta och nu denna kickstart. Sen är det absolut så att det inte passar alla, men så är det med allt och då kommer man långt med respekt för andras val.  
19 sep 19 av medlem: Jetingen
Är nyfiken hur man fördelar så få kalorier under dagen. Äter man två mål eller flera? Tycker det är svårt att understiga 400 kcal på en måltid och då blir det ju bara två per dag om man inte ska överstiga 800. Skulle hungra ihjäl då. Måste definitivt ha frukost för annars mår jag illa och entallrik havregrynsgröt är ju ca 250 kcal. 
19 sep 19 av medlem: astho
Astho, det är inga som helst problem. Äter en god omelett på 2 ägg, rökt skinka, spenat och fetaost till frukost. Till lunch hade jag en grönsakssoppa med torsk och till middag lax med stuvad spenat. Och än finns det kalorier kvar som ska spenderas på vindruvor lite senare.  
19 sep 19 av medlem: Jetingen
Jetingen .... lycka till 😄 
19 sep 19 av medlem: Kaneli@
Oj imponerande. Ja det verkar ju helt ok om man får in tre mål. Gäller väl att hitta kalorisnåla alternativ. Jag brukar skippa mjölken på lunchen dels för att jag äter på jobbet och sen för att spara kalorier. Bävar dock för nästa vecka då jag är på resande fot i tre dagar. Restaurangmat är ju förödande om man vill gå ner i vikt. I alla fall om man får maten serverad. Blir lätt snabbmat på kvällarna. Inte ens sallad man köper är det ju få kalorier i upptäckte jag igår när jag käkade en ceasarsallad. 
19 sep 19 av medlem: astho
Sparläge/svältläge ÄR en riktig grej. Jag hade ätstörningar för något år sedan med en gräns på 500 kalorier om dagen. Kroppen gör allt den kan för att få i sig allt av maten. Den lagrar fettet direkt. Om du då råkar falla tillbaka så går allt direkt till fettlagret. När jag började äta igen kom 10 kg från ingenstans och när kroppen insåg att det inte var farligt längre så slutade den lagra på men vikten var kvar. Att snåla kalorier kommer du ingenstans på. Ät rätt mängd kalorier i nyttig form och med rätt mängd träning. 
22 sep 19 av medlem: NicoleSin
Nicolesin Hej. Hemskt med ätstörningar. Jag har hört att man ska äta 1500 kalorier minst. Men sen så gör ju alla olika. Själv har jag ett behov utav minst 1500 kalorier. Så äter alltid minst det. Enligt uträkning ska jag äta runt 1640 kalorier för att gå ner i vikt. Då ligger jag på 400 kalorier under det jag ska äta för att behålla mim vikt.  
22 sep 19 av medlem: Elin!!!
följer .... 
22 sep 19 av medlem: ebbeth77

     
 

Lämna en kommentar


Du måste logga in för att kunna lämna en kommentar. Klicka här för att logga in.
 


Jetingen 's vikthistorik


Skaffa appen
    
© 2024 FatSecret. Alla rättigheter reserverade.