Har ökat på kaloriintaget nu. Ska ligga på 2400. Orkar inte gå runt och vara hungrig mer. Har lagt in en fralla med ost till förmiddagskaffet och en extra portion gröt till frukost.
Vill avdramatisera maten. Att äta vitt bröd är en trigger hos mig att börja hetsäta. Lite som att det är svårt att bara äta 1 chips för då har man "förstört" och kan lika gärna äta hela påsen, plus godis.

Jag köpte en limpa bröd förrförra helgen och tänkte att det skulle vara mysigt med två smörgåsar med ost till kvällstéet, men det slutade med att jag åt 6 mackor med massor av ost och smör. Njöt inte ens, utan kastade i mig dem.

Vet att många kvinnor som lidit av kroppshat har dessa problem, att aldrig hitta en balans. Vi har dietat hela vårt liv från och till, så vi hittar liksom inget lagom. Måste försöka komma dit.

Så vi får se om jag når mitt mål till 65 kilo om 8 dagar då jag ska till Spanien på min "nya" kostplan.
Mer mat varje dag alltså och inget "fritt" ätande på helgerna.
I så fall vet jag att jag kommer kunna öka kaloriintaget ytterligare när jag kommer hem.

Visa kostkalendern, 20 september 2019:
2511 kcal Fett: 82,39g | Prot: 206,15g | Kolh.: 223,00g.   Frukost: Smör, Ost, Fralla, ICA Basic Frysta Hallon, Fitnessguru One Whey, Lindahls Kvarg, AXA Havregryn, Alpro Soya Original. Lunch: Broccoli, Hälsans Kök Filébitar, Olivolja, Rödbetor, Risenta Röda Linser Kokta. Middag: Pauluns Granola, Äpple, Lindahls Kvarg. Snacks/Annat: Pandy Caramel Sea Salt Bar, Dalblads Swebar Protein Chips. mer...


Kommentarer 
försök att låta bli det vita brödet....det är som du säger en trigger. ta en sked jordnötsmör eller vad som helst bara inte vitt bröd..... 
20 sep 19 av medlem: Annajosse

     
 

Lämna en kommentar


Du måste logga in för att kunna lämna en kommentar. Klicka här för att logga in.
 


Weida84 's vikthistorik


Skaffa appen
    
© 2024 FatSecret. Alla rättigheter reserverade.