Dag 3 Kämpig dag idag med mycket smärta i fot, skrikiga och gapiga barn och grinig gubbe. Som alltid när livet känns jobbigt äter jag godis. Idag en chokladkaka. Men faktum är att jag känner mig ändå vara på rätt väg. Läkarna tror nu att jag möjligtvis har artros i foten och för att Miska smärta ska jag röra på mig och minska i vikt. Så jag har lite att jobba med. Bilden i telefonen gör sitt också. Så imorgon ska jag dels rida min häst en längre tur, men har också lovat sonen att vi ska ut och cykla. Ska laga "mini"mat till mig och vanligt till dom andra. Godiset i skåpet börjar ta slut och jag handlade inget nytt idag, handlade popcorn istället. Långt inlägg. Men känns som om detta även hjälper mig.

Visa kostkalendern, 15 maj 2020:
2195 kcal Fett: 104,25g | Prot: 74,78g | Kolh.: 233,46g.   Frukost: Lätta Lättmargarin, Gouda eller Edamer Ost, Scone, Kellogg's Corn Flakes, Arla Filmjölk. Lunch: Pizza med Kött, Tunn Botten. Middag: Kronfågel Kycklinglårfilé, Santa Maria Kokosmjölk, ICA Asia Mango Chutney, ICA Basic Wokgrönsaker, Uncle Bens Långkornigt Ris (Kokt). Snacks/Annat: Marabou Schweizernöt. mer...
2465 kcal Träning: Cykling (Långsamt) - 18 Km/H - 20 minuter, Vila - 15 timmar och 40 minuter, Sömn - 8 timmar. mer...

10 Anhängare    Stötta   

Kommentarer 
Det verkar som att sockret är din största bov. Du måste försöka börja med att ha någon dag utan godis, läsk och glass. Men jag vet att det är svårt. Socker är värre än kokain sägs det, beroendemässigt. Inga fler ursäkter nu, alla har vi våra problem. Jag kanske är hård när jag säger det, men jag tror det är vad du behöver höra. Jättebra med popcorn istället! :) kämpa på! Vi hejar på dig! 
15 maj 20 av medlem: FiiiLur
Tack. Jag kämpar varje dag för att motstå frestelsen.  
15 maj 20 av medlem: maxochadam
Tycker du ska laga minimat till alla! Jag använder bara lätt produkter i matlagningen och min gubbe som älskar grädde o liknande märker ingen skillnad. Sen får dom dricka sin feta mjölk och liknande. Fick av min mamma jennie kåreboms böcker där hon ger tips på smalare varianter på bakning. Ett litet tips om man vill äta något gott ihop med familjen ❤️ Instämmer med gnälliga barn! Innan lunch ville jag bara dra en säck över mig och försvinna 😂 1 åringen är konstant gnällig för allt 😬 😑 Bra val med popcorn 👊🏼 heja heja! 
15 maj 20 av medlem: elak ostmacka
Jag vill bara tillägga en sak som kanske är värd att tänka på. Tänk på dina barn och deras framtid. Dom vill ha en frisk mamma! Jag har själv en mamma som just nu ligger för döden. Hon har aldrig kämpat med övervikt, tvärt om, hon har alltid haft problem att gå upp i vikt. Men hon har ätit fel saker, och hon har stoppat i sig alldeles för mycket socker, vilket resulterat i att hennes cancer har växt. Dom flesta sjukdomar idag är livsstilsrelaterade. Hon ångrar sig nu när hon inte har så lång tid kvar. Så när du tycker att det är jobbigt, tänk på att du gör det inte bara för dig själv, utan för dom du älskar!  
15 maj 20 av medlem: FiiiLur
jag håller med elak ostmacka gör samma till hela familjen annars blir det tillslut en ursäkt att inte göra din mat för att spara tid etc.. Fortsätt kämpa! heja heja. och du, titta inte på allt som går fel utan fokusera på det som går rätt, får dig att må bra (godis hör inte dit ;) ) Ha en mycket bra och trevlig helg. 
15 maj 20 av medlem: EnManSomKämparPå
Bra jobbat. Känns som du är en bra bit på väg i tänket. Men jag tycker nog du kan äta vanlig mat men isåfall begränsa mängden pasta och potatis och bygg på med massor av sallad. Man ska ju trots allt kunna leva som vanligt. Men räkna med att det tar många månader innan målet är nått. Gå inte på extremmetoderna för de kommer göra så att du tröttnar. Det finns liksom inga genvägar. Det har tagit tid att gå upp och det tar tid att gå ner. Se det som en livsstil inte en diet. 
16 maj 20 av medlem: astho
Jag har testat kosttillskottet Krom med gott resultat, mitt sötsug försvann med 1 tablett per dag. 
16 maj 20 av medlem: PettaPeMe3e
Pepp 👊 
17 maj 20 av medlem: rarolina82

     
 

Lämna en kommentar


Du måste logga in för att kunna lämna en kommentar. Klicka här för att logga in.
 


maxochadam 's vikthistorik


Skaffa appen
    
© 2024 FatSecret. Alla rättigheter reserverade.