Halloumiburgare och glass ikväll så jag kastar om lite i matschemat. Lägger in lite mer protein på lunchen istället och tar bort fett från frukost och lunch.
Planering är min grej.

Det är en otrolig känsla att få känna sig mätt hela tiden. Jag har verkligen inget sug efter socker då jag äter bra kolhydrater och protein hela dagarna.

Alla påpekar hur vältränad jag ser ut. På gymmet igår fick jag frågan om jag tävlar.
Jag tar inte åt mig cred av det. Jag har alltid haft lätt att bygga muskler och då har jag tom ätit helt fel, undvikit kolhydrater och gått och hungrat och känt mig matt då jag vart så hungrig att jag inte kunnat sova.
Det ska verkligen bli intressant att se hur det kommer att utvecklas.
Det var gener som styr det mesta och jag är inte duktigare än någon annan som tränar, bara för att min genetik gör att jag växer snabbare. Snarare tvärtom. Cred till de som kämpar.

Visa kostkalendern, 19 augusti 2022:
2783 kcal Fett: 88,79g | Prot: 189,19g | Kolh.: 308,30g.   Frukost: Pågen Råg Levain, Kokt Ägg, AXA Fiberberikade Havregryn, Star Nutrition Whey-80, Oddlygood Barista Havredryck, Hallon, Njie ProPud Chocolate, Lätta Lätta, Banan. Lunch: Banan, Hallon, Njie ProPud Chocolate, Lindahls Kvarg. Middag: Fontana Halloumi, Santa Maria BBQ Sauce, ICA Avokado, ICA Coleslaw, Pågen Råg Levain. Snacks/Annat: Clausthaler Alkoholfri Öl, Clausthaler Alkoholfri Öl, Barebells Protein Bar Salty Peanut, Lohilo Matcha Cookie Dough Ice Cream. mer...



     
 

Lämna en kommentar


Du måste logga in för att kunna lämna en kommentar. Klicka här för att logga in.
 


Weida84 's vikthistorik


Skaffa appen
    
© 2024 FatSecret. Alla rättigheter reserverade.