Sakta neråt. Ett kilo på två veckor känns ju inte så mycket. Samtidigt kan det ju betyda att jag når mitt mål på 22 veckor och då tänker jag att det är helt okej.
Har klarat att hålla ner överätandet men får ta nåt extra ibland när jag blir alltför hungrig. Gäller att stå emot Winegum och hålla sig till keso och knäckebröd... 🤣😃
Lite lätt löpning i veckan men knät har inte fattat vad som gäller än även om det känns bättre. 🤕 Får acceptera och ta det långsamt.
94,9 kg Tappat hittills: 1,1 kg.    Kvarvarande: 9,9 kg.    Kosten följs: Ganska bra.

Visa kostkalendern, 21 augusti 2022:
2001 kcal Fett: 37,73g | Prot: 69,96g | Kolh.: 343,33g.   Frukost: Kalles Kaviar, Garant Müsli med Bär, Arla Mild Yoghurt Hallon, Skogaholm Varsågod!. Lunch: Makaroner, Tomatsoppa (Tillredd med Vatten). Middag: Keso, Garant Müsli med Bär, Arla Mild Yoghurt Hallon, Skivad Skinka (Vanlig, Ca. 11% Fett), Skogaholm Varsågod!. Snacks/Annat: Nocco Focus Cola, Tårta (utan Glasyr), Banan. mer...
Tappar 0,6 kg per vecka

9 Anhängare    Stötta   

Kommentarer 
Precis vad som rekommenderas, för hälsosam viktnedgångs-takt. Jag har som mål att gå ner ca 0,5kg per vecka, blir det mer är det bonus. Annars blir man besviken trots nedgång.  
27 aug 22 av medlem: FatOwlie

     
 

Lämna en kommentar


Du måste logga in för att kunna lämna en kommentar. Klicka här för att logga in.
 


threeofcups 's vikthistorik


Skaffa appen
    
© 2024 FatSecret. Alla rättigheter reserverade.