Jag har snart skrivit 500 dagboksinlägg här på Fatsecret. Detta är mitt 480:nde. Jag har som sagt var jojobantat i några år. Det måste få ett slut.
Men jag känner en liten oro eftersom jag misslyckats så många gånger. Detta är första gången jag gör något annorlunda så det ökar såklart mina chanser att lyckas men allt beror ju på om jag är tillräckligt uthållig så jag inte slutar när jag lyckats gå ner hälften som de senaste gångerna. Jag var så trött på att vara hungrig och äta dessa små portioner. Det var inget liv.

Nu äter jag en helt annan kost sen tre veckor tillbaka och jag är mätt sådär 4,5-5 timmar efter jag ätit och om jag mot förmodan blir sugen på nåt så äter jag ett ägg eller en bit brieost. Jag äter dubbelt så mycket fett än protein och högst 20 kolhydrater. Så inget ris, pasta eller potatis. Inget socker heller. Och jag saknar inte glass eller choklad. Jag som åt det varje dag. Det rör sig lite på vågen också, men det bästa är att jag kan ha vanliga jeans igen. Har bara kunnat ha leggings här mot slutet.

Visa kostkalendern, 11 januari 2023:
1730 kcal Fett: 160,59g | Prot: 63,62g | Kolh.: 11,11g.   Frukost: Kaffe, Smör. Lunch: ICA Makrillfilé i Tomatsås, ICA Crème Fraiche. Middag: Kavli Gräddädelost, ICA Vispgrädde 36%, Smör, ICA Blandfärs 50/50. mer...

10 Anhängare    Stötta   


     
 

Lämna en kommentar


Du måste logga in för att kunna lämna en kommentar. Klicka här för att logga in.
 


raschkatten 's vikthistorik


Skaffa appen
    
© 2024 FatSecret. Alla rättigheter reserverade.