Min man har vunnit i en julkalender-tävling. Ett stort dataföretag hörde av sig och berättade att han vunnit, men sa inte vad. Min käre makes ögon lös som på ett barn och han såg förväntansfullt fram mot någon rolig grej till datorn. Gissa om han blev snopen när han hämtade ut vinsten och den bestod av 96 burkar monsterläsk. Ingen av oss har någonsin druckit energidryck förut och jag var väldigt skeptisk. Jag vet att det inte får säljas till barn, började direkt googla ingredienserna och förväntade mig hitta hemska farligheter. Gissa om jag blev förvånad när jag läste om L- karnitin och fettförbränning. Taurin och prestation, flera olika B- vitaminer. Bara 50 kcalorier!
Jag stängde snabbt av alla mina varningsklockor, tänkte bara på fettförbränningen och drog i mig nästan en hel burk 🤪
Loggade sen och upptäckte att det var 50 kcal per 100 ml. Hm… 250 kcal är ju ganska mycket…
95 burkar kvar…
Kommer jag verkligen avsätta 250 dyrbara kalorier för att dricka LÄSK?!?Kommer det i sådana fall att ge någon av de påstådda effekterna?
Känner mig kluven…
🥴 Moraltanten i mig lider och skäms över att jag ens snuddar vid tanken. Samtidigt som mitt busiga jag funderar på ställa upp burkarna på rad. (Som på syskonbarnets bokhylla. Hon skulle garanterat tappa hakan😂)
Fortsättning följer…
84,5 kg Tappat hittills: 23,5 kg.    Kvarvarande: 16,5 kg.    Kosten följs: Ganska bra.

Visa kostkalendern, 27 januari 2023:
1589 kcal Fett: 62,77g | Prot: 78,67g | Kolh.: 175,67g.   Frukost: Linfrön, AXA Havregryn, Äpple, Blåbär. Lunch: Choklad-Cupcake med Glasyr eller Fyllning, Morotskaka med Glasyr, Cheesecake. Middag: ICA Kokt Skinka, Gouda eller Edamer Ost, Kung Markatta Solrosbröd, Kokt Ägg. Snacks/Annat: Tyngre Kasein. mer...
Tappar 0,9 kg per vecka

10 Anhängare    Stötta   

Kommentarer 
Suger i mig en och annan monster ibland, dock bara ultravarianterna, men huruvida de påverkar någon fettförbränning har jag aldrig reflekterat över och skulle nog inte heller lågga någon större vikt vid det. Vill jag bränna fett och kalorier går jag till gymmet och svettas en stund...=) 
27 jan 23 av medlem: grande rock
Griper desperat efter varje halmstrå🤪 Men gå till gymmet… så desperat är jag inte😂 Än…  
27 jan 23 av medlem: ~Nilla~
Det är fint att du iaf inte stängt dörren permanent... 
27 jan 23 av medlem: grande rock
Du är så rolig Nilla😄 du bjuder alltid på dig själv på ett härligt sätt. men jag håller med grande rock, NÄR du väl hittar till gymmet så finns det ingen återvändo. Kan se dig maxa i marklyft och flexa biceps framför spegeln med ett nöjt flin som en annan.. Det är något magiskt med känslan av att behöva öka vikterna för att den man kämpat med plötsligt känns lätt. Dessutom ökad muskelmassa =ökad förbränningen, just sayin😉💪❤ 
27 jan 23 av medlem: Lorilarfer1
😂😂😂 kan inte annat än att hålla med Lorilarfer, du är så rolig och bjuder på dig på ett så härligt sätt. Jag tränar inte jag heller. Än. 
27 jan 23 av medlem: raschkatten
Jag håller med lorilarfer och grande rock. Jag hade inte motionerat typ alls i många år pga smärta och lathet 😂. Men nu älskar jag att gå på gymmet, när jag kom igång ordentligt började jag får känslan av att vilja dansa av glädje vid slutet av passen!  
27 jan 23 av medlem: mermsie
Hahaha! 
30 jan 23 av medlem: susannefa

     
 

Lämna en kommentar


Du måste logga in för att kunna lämna en kommentar. Klicka här för att logga in.
 


~Nilla~ 's vikthistorik


Skaffa appen
    
© 2024 FatSecret. Alla rättigheter reserverade.