Vaknade jättesent idag, 10:25! Så mitt smörkaffe drack jag så sent att jag inte är hungrig nu när jag borde äta lunch. Jag får vänta nån timme till för jag vill inte äta middag kl 20.

Oj jag glömde att jag höll på att skriva här när jag fick ett mail. Men nu är jag åter, jag åt en sen lunch ca 14:30. Om jag äter 18:30 blir det nog bra.

Roligare än så blir det nog inte idag. Men är så glad för att jag tagit tag i vikten i december. Har idag läst på fb om folk som skulle vilja börja men som inte orkar. Skönt att slippa den känslan i alla fall.

Visa kostkalendern, 02 april 2023:
789 kcal Fett: 61,70g | Prot: 47,74g | Kolh.: 8,10g.   Frukost: Snabbkaffe (gjort på Pulver), Arla Svenskt Smör. Lunch: Stekt Ägg, ICA Makrillfilé i Tomatsås. Middag: Kokt Ägg. Snacks/Annat: Arla Prästost 31%. mer...

9 Anhängare    Stötta   

Kommentarer 
vilka tider äter du? ofta blir det för sent middag för mig för j ä inte hungrig på flera timmar men sen blir hungrig senare på kvällen istället  
03 apr 23 av medlem: Luniez
Jag äter lunch sådär halv ett och middag vid halv sex. Jag kan även ta två, tre ostskivor vid nio,tio på kvällen. Och så smörkaffe på morgonen.  
03 apr 23 av medlem: raschkatten

     
 

Lämna en kommentar


Du måste logga in för att kunna lämna en kommentar. Klicka här för att logga in.
 


raschkatten 's vikthistorik


Skaffa appen
    
© 2024 FatSecret. Alla rättigheter reserverade.