Registrera
|
Logga in
Sverige
Sök:
Livsmedel
Recept
Träning
Medlemmar
Mitt FatSecret
Livsmedel
Recept
Träning
Forum
Forum
Medlemmar
Happysanta66
Dagbok
Happysanta66 's dagbok
Happysanta66 's profil
|
Vikthistorik
41 till 45 av 74
Sida:
Föregående
...
5
6
7
8
9
10
11
12
13
...
Nästa
21 maj 2018
Kort sammanfattning:
När du styrketränar ökar ditt proteinbehov på kort sikt för att reparera kroppen efter träningen, och på lång sikt för att bibehålla din ökade muskelmassa.
Samma träningsprogram kan ge större muskeltillväxt och styrkeökningar om du äter lite mer protein.
Den minsta mängd de flesta icke-tränande personer behöver för att inte tappa muskelmassa är 0,8 g protein/kg/dag.
De Nordiska Näringsrekommendationerna för icke-tränande personer är ungefär 0,8–1,6 g/kg.
För styrketränande personer som vill öka sin muskelmassa och styrka rekommenderas ett intag om minst 1,4–2,2 g/kg.
Vid kaloriunderskott ökar proteinbehovet och du kan motverka muskelförlust genom att öka proteinintaget med ytterligare cirka 0,5 g/kg.
Det finns ingen känd övre gräns där proteinintaget blir farligt högt för friska personer, givet att det inte medför att du äter för lite av andra näringsämnen.
(10 kommentarer)
21 maj 2018
Minskat med 0.5 kg Det går åt rätt håll neråt. 😀
Vikt:
Tappat hittills:
Kvarvarande:
Kosten följs:
112,6 kg
8,8 kg
7,6 kg
Ganska bra
Lägg till kommentar
Tappar 0,5 kg per vecka
20 maj 2018
Har varit på gymmet idag blev det Crosstrainer, militärpress, latsdrag, 21,15, 9 (armhävningar, situps, squats) intervaller på löpbandet.
Lägg till kommentar
20 maj 2018
Gryta med kalvkött, lök och morötter till det råris. (Portionen 125 g/kött, 40 g/morötter, 75 g /råris)
Lägg till kommentar
19 maj 2018
Kommer från gymmet idag blev det ett kortare pass med roddmaskin, benböj, marklyft med hantlar, avslutade med intervaller på löpbandet. Ska ut i det härliga vädret. Har ökat protein intaget från 2 gram så jag nu ligger mellan 2.6 - 3 gram per/kilo kv. Tips från ett inlägg. Ha en bra dag.
Lägg till kommentar
Happysanta66 's vikthistorik
Se komplett historik