Omega-3 och Vitamin D3: De viktigaste kosttillskotten på vintern!
Visa kostkalendern, 20 december 2019:
|
3361 kcal
|
Fett: 86,10g | Prot: 232,41g | Kolh.: 413,23g.
Frukost: Skåne Mejerier Minimjölk, Arla Minimjölk, Tyngre Protein Vassle, Banan, Hårdkokt Ägg, Risenta Chiafrön, AXA Havregryn, Tyngre Protein Vassle, Banan, Allévo High Protein Workout Bar Crunchy Chocolate, Star Nutrition Omega-3, Arla Minimjölk, Skåne Mejerier Minimjölk, Skåne Mejerier Minimjölk, Arla Minimjölk, Kakaopulver (Osötat), Kanel, Banan, Espressokaffe. Lunch: Santa Maria Tortillabröd, Del Monte Sliced Pineapple, ICA Ananas, Green Giant Majs, Felix Mild Kebabsås, Guldfågeln Kycklingfärs, Santa Maria Tacokrydda, Olivolja. Snacks/Annat: Skyr Blåbär, Lindahls Kvarg Blåbär-Vaniljsmak utan Tillsatt Socker, Lätt Vaniljglass. mer...
|
|
Kommentarer
Precis! Men viktigt är att D-vitamin måste kombineras med kalk/kalcium och kalk med magnesium. Obalans är tom farligt! Bra att inta!
20 dec 19 av medlem: Uggly1
|
Helt rätt! Brukar äta det med fet fil (Kefir) och ägg för optimalt upptag 👌
20 dec 19 av medlem: optiholm
|
Klarar inte av att svälja sådär stora tabletter 😱
21 dec 19 av medlem: humlan91
|
|
|
|
|
Lämna en kommentar
Du måste logga in för att kunna lämna en kommentar. Klicka här för att logga in.
|
|
|
|