Målen för detta år:

1. Ingen alkohol. Har alkoholism i släkten från alla håll. Dricker inte ofta annars, men har inget självklart stopp när jag dricker. Får verkligen tänka till, så jag har bestämt mig för att det får va helt och hållet. Behöver inte dricka alkohol.

2. Fortsätta träna på. Har tappat motivationen lite just nu så går till gymmet och kör mitt, men just nu är målet att bara hålla mig på samma nivå.

3. Ned till 59 kilo. Mest för att jag aldrig i vuxen ålder vägt under 60. Räknar sedan med att stabilisera mig på 60-61 kilo.

4. Jobba mindre, spendera mer tid med familjen.

5. Spara mycket pengar. och med det, inte shoppa massa onödigt skit.

Visa kostkalendern, 08 januari 2020:
2338 kcal Fett: 66,69g | Prot: 194,59g | Kolh.: 226,57g.   Frukost: Alpro Soya Original, Kaffe, Fitnessguru One Whey, ICA Basic Frysta Hallon, Lindahls Kvarg, AXA Havregryn, Risenta Chiafrön, Pauluns Granola, Banan, Ost, Smör, Pågen Levain Surdegsbröd. Lunch: Risenta Röda Linser Kokta, Broccoli, Olivolja, Garant Juicy Vegan Burger, Majs. Middag: Pauluns Granola, Lindahls Kvarg, Äpple. mer...

31 Anhängare    Stötta   

Kommentarer 
Låter som väldigt bra mål 😄 Heja! 
08 jan 20 av medlem: moahultberg
Kämpa på! 
08 jan 20 av medlem: Uggly1
Lycka till weida84 👍 så bra och konkret att lista ner målen. Du vet vilken väg du ska gå. Jag slutade själv med alkohol för ca 5 år sedan, och har väl aldrig haft någon större konsumtion heller. Tyckte inte det gav mig något mervärde. Inget jag saknar idag heller. 😄 Dricker kombucha istället. 
08 jan 20 av medlem: Kaneli@
5!!! 💪 
08 jan 20 av medlem: kacamaca
Tack alla!! Kanelia1: Det känns befriande faktiskt. Min man dricker inte alls pga att han inte gillar känslan av att vara berusad, så ibland har jag köpt en flaska vin och tagit 1-2 glas själv en Fredag, men som sagt så har jag inget stopp så jag får verkligen hejda mig själv. Insåg nu att alkoholfri öl ger ju precis samma "myskänsla" med bonusen att man kan dricka 3 stycken utan att bli full. :) Bra jobbat av dig!! 
09 jan 20 av medlem: Weida84

     
 

Lämna en kommentar


Du måste logga in för att kunna lämna en kommentar. Klicka här för att logga in.
 


Weida84 's vikthistorik


Skaffa appen
    
© 2024 FatSecret. Alla rättigheter reserverade.