Jag var med i Aftonbladets Viktklubb hela förra året men sade upp abonnemanget nu för denna app funkar då precis lika bra, ja t o m bättre. De har färdiga recept som man kan göra men jag har gjort mina egna. Jag har registrerat min vikt på bägge ställena hela tiden också och jag ser ju i mina anteckningar och min kurva att något har hänt. December 2018 vägde jag 85 kg. Nu 74,6. Visserligen vägde jag 72 för några månader sedan men julkilona lade sig på...
Jag går ner mycket långsamt. Det är jobbigt. Men jag äter viktökande mediciner också och äter allt, ibland för mycket. Så det är inte konstigt att jag står stilla ofta. Har börjat inse att jag kommer att bli tvungen att ständigt tänka på vikten och vad jag stoppar i mig, eftersom jag går upp så snart jag släpper det minsta på kontrollen. Sen äter jag en massa extra alla storhelger också. Jag kan ha inte ha NÅGOT bjudfika hemma, knappt hårdbröd och ost. Ja absolut inte ost... äter upp den på ett par tre dagar. Saknar karaktär!
Vet nån om det finns nån bok om att gå ner i vikt som är baserad på tex KBT? Det är nog det enda jag inte provat mot mitt matsug.

Visa kostkalendern, 08 januari 2020:
1117 kcal Fett: 51,41g | Prot: 75,15g | Kolh.: 77,77g.   Frukost: Herbalife Formula 1 Cappuccino. Lunch: Herbalife Formula 1 Cappuccino. Middag: Herbalife Formula 1 Cappuccino. Snacks/Annat: ICA Cognacsmedwurst, Bregott Bregott Ekologisk, Ryvita Hårdbröd, Kokt Ägg, ICA Cognacsmedwurst, Bregott Bregott Ekologisk, Ryvita Hårdbröd, Clementin, Kokt Ägg. mer...

14 Anhängare    Stötta   

Kommentarer 
KBT liknande metod "borde" funka på oss med lite "fel konstruerat tänk" 😇 Kan du ha ost hemma i 2-3 dagar 😮😮😮😮 Här räcker den i 2-3 tim..... bor dessutom ensam. Fatta problemet 😇 
08 jan 20 av medlem: Yazzeau
Yazzeau. Jo ibland äter jag upp hela paketet på nån dag. Men jag försöker verkligen undvika det. Jag köper färdigskivade. Har nyss varit och handlat. Köpte ingen ost.Tjohooo! 
08 jan 20 av medlem: raschkatten
Åhhh. Utan ost är det så svårt... tills man lägger in siffrorna här och inte tror sina ögon... sååå många kalorier... Men jag äter en bit ibland och som ett mål, ev med morot eller äpple till.  
08 jan 20 av medlem: Uggly1
Kan rekommendera att investera i en stor frys om du inte har gjort det redan - man kan riva ost och frysa in, gofika kan en frysa in också, i små påsar. Fördelen med att göra det är att en krånglar till det för sig själv om man "impuls-tar". Det är svårare att impulsäta det som är djupfryst (och så håller det sig längre i frysen).  
08 jan 20 av medlem: Zikul
Det är väldigt vanligt att inte kunna ha något hemma..Jag äter själv kortison sedan över 10 år och har tidigare alltid varit hungrig. Det som hjälper mig iallafall är att äta mycket mer protein i min mat vilket håller mig mätt. Förutom det vanliga i kött, fisk, fågel så tex keso, ägg, baljväxter etc Och som Zikul skriver är stor frys "the shit". 
08 jan 20 av medlem: fettot11
Tack för input. Jag har inte plats för en större frys men att frysa tex fikabröd kan vara en bra idé. Ibland kan jag låta bli tex bullar. Jag kan inte ha riven ost heller, den äter jag upp på varma mackor. Känns som att nåt är fel i skallen när jag är så självdestruktiv. Det är ju bara att låta bli menar jag! 
09 jan 20 av medlem: raschkatten

     
 

Lämna en kommentar


Du måste logga in för att kunna lämna en kommentar. Klicka här för att logga in.
 


raschkatten 's vikthistorik


Skaffa appen
    
© 2024 FatSecret. Alla rättigheter reserverade.