Jag umgås med ett gäng tjejer i kattklubben och vi brukar gå gå ut och äta en trerätters middag med varandra varannan månad ungefär. Ikväll är det dags igen. Det är både roligt och jobbigt. Jobbigt för jag har ju gått upp lite på sista tiden och måste hålla igen. Men det känns trist att behöva göra det just ikväll. Jag får se hur jag gör. Jag kanske kör shakes innan (läs:idag) och några dagar efteråt.

Visa kostkalendern, 31 januari 2020:
1556 kcal Fett: 71,43g | Prot: 75,31g | Kolh.: 147,61g.   Lunch: Herbalife Formula 1 Cappuccino. Middag: Semla, Godbiten Chokladboll, Gelatelli Sorbet, Blå Band Grönpepparsås , Max Pommes Frites (Mellan), Oxfilé (endast Mager, Trimmad till 0,5 Cm Fett). mer...

11 Anhängare    Stötta   

Kommentarer 
Du har ju gått ner fint totalt sett. Ha trevligt och njut ikväll. Ta tex en extra promenad en annan dag. Lite positivt i tillvaron måste man ju ha. Annars blir det trist och man tappar sugen. Är man glad så går det lättare att tappa vikt sedan. Må så gott! 👍🌞 
31 jan 20 av medlem: Uggly1
Ta en varmrätt bara. Skippa dessert och ta en kaffe. 
31 jan 20 av medlem: Elin!!!
Håller med Uggly. Ta en promenad på en timma i dag och i morgon om du orkar och njut av kvällen!! Och håll igen på kalorierna så mycket som går innan. Själv så körde jag i princip 0 kalorier på dagen senast och då har man ju väldigt mycket kvar att göra av med på kvällen. Men det beror ju mycket på om man klarar av att göra så också. 
31 jan 20 av medlem: Jernevik
För vissa (kanske inte för alla) kan det fungera att äta något kalorifattigt innan middagen så att man inte kommer dit så hungrig. 
31 jan 20 av medlem: Okejo
Njut av middagen och strunta i att tänka kalorier under middagen. Dra ner en annan dag eller ät lite mindre på dagen. En dags frossande är ingenting i det stora loppet. 
31 jan 20 av medlem: astho
Tack alla. Vi hade jättetrevligt. Jag höll igen på kalorierna under dagen, tog en Shake på dagen, skippade förrätten men inte efterrätten. Oxfilé med lagom med pommes till huvudrätt. Sen blev det en öl och en drink. Jag tror det mesta rymdes inom mina 1300 ändå... eller ja... Men nu blir det inte att gå ut och äta finmiddag förrän i slutet på mars.  
01 feb 20 av medlem: raschkatten

     
 

Lämna en kommentar


Du måste logga in för att kunna lämna en kommentar. Klicka här för att logga in.
 


raschkatten 's vikthistorik


Skaffa appen
    
© 2024 FatSecret. Alla rättigheter reserverade.