Råkade kolla på mitt körkortsfoto. Herregud! Jag blev tvungen att fota mig för det i januari 2019. Då vägde jag typ 83,5 kilo. Klotrunt ansikte hade jag. Idag väger jag 73,5 kilo. Jag är fortfarande lite rund i ansiktet, har en ordentlig dubbelhaka och hängande ”boxerkinder”. En del går förstås att dölja litegrann med hjälp av hår och smink men det är svårt.
Fattar inte varför jag alltid blir så tjock upptill när jag går upp i vikt. För även nacke, hals, armar, rygg etc blir tvärfeta. Jag blir flera storlekar större upptill. Jag vill så gärna ner till 65-68 kilo. Fast det verkar tröstlöst. Men ner till 70 borde jag klara!

Visa kostkalendern, 11 februari 2020:
1150 kcal Fett: 38,06g | Prot: 62,80g | Kolh.: 131,86g.   Lunch: Svennes Kaviar, Bregott Bregott Ekologisk, Wasa Husman. Middag: Abba Tonfisk Grillad Paprika, Makaroner. Snacks/Annat: Bregott Bregott Ekologisk, Wasa Husman, ICA Basic Edamerost, Nutrilett Rich Chocolate Shake, ICA Basic Edamerost, Banan, ICA Basic Edamerost. mer...

21 Anhängare    Stötta   

Kommentarer 
Det kan inte ha med dina mediciner du äter? Kämpa på! Vi är många som stöttar 🌸 
11 feb 20 av medlem: elak ostmacka
Får själv det klassiska "månansiktet" pga kortison som ja är tvungen att äta. Det går i vågor hur mycket vatten som samlas men primärt ansikte för mig med.  
11 feb 20 av medlem: fettot11
Måste skoja lite... Har hängande haka i släkten. Kalkon? Ibland önskar jag att jag kunde sätta en klädnypa i nacken! 👍🤗🤣 
11 feb 20 av medlem: Uggly1
Jag blir mest fet runt magen. Har smala armar och smala lår. Därför måste jag ha större storlek på just byxor än t ex tröja.  
11 feb 20 av medlem: Elin!!!
samma här.Runt ansikte med rejäl rumpa.Blir smal upptill först.Suck.Inte vägt mej men gått ner ca 1 storlek runt magen. 
11 feb 20 av medlem: sussi lovelife
Det finns absolut inget som stoppar dig! Och om du klarar att gå ner ett enda kilo, så klarar du det flera gånger om, ända ner till 65!!! YOU GO GIRL!!! 
11 feb 20 av medlem: Sveaheinat
Det har väldigt mycket med hur din kropp fördelar fettet, som också kallas ”kroppstyp” annars som någon nämnde nedan att det kan ha med mediciner också. Jag tar kortison från och till, får också ”moonface” det värsta jag vet. Påtal om bild på körkort, jag tog min 2012 och mitt ansikte ser ut som en rund boll. Får ta om den om 2 år!!!! Varje gång jag är iväg för lämna blodprov frågar ssk mig, är det du på bilden? 🤣 japp. 
13 feb 20 av medlem: wada_
Jag är precis tvärtom, smal upptill och mitt sitter runt mage och höfter och lår.... Så upptill ok med strl sen så dölja m kläder det som döljas går. Jag har ungefär samma viktresa som du har i kg. Kämpa på!!!! ☺🤗 
13 feb 20 av medlem: Dessan123

     
 

Lämna en kommentar


Du måste logga in för att kunna lämna en kommentar. Klicka här för att logga in.
 


raschkatten 's vikthistorik


Skaffa appen
    
© 2024 FatSecret. Alla rättigheter reserverade.