Jag köpte en köksvåg idag, jätteskönt! Nu slipper jag uppskatta allt jag äter. Tror jag varit lite väl frikostig i mina uppskattningar. Men seriöst, en portion havregrynsgröt, hur lite ÄR det egentligen? Vem är det som äter såna portioner? 😂

Visa kostkalendern, 05 januari 2021:
1360 kcal Fett: 46,93g | Prot: 73,59g | Kolh.: 149,19g.   Frukost: Garant Brännvinsost 31%, Kokt Ägg. Lunch: Garant Mandeldryck, Havregrynsgröt. Middag: Santa Maria Tacosås Medium, Vitt Ris, Omega Laxfilé. Snacks/Annat: Yoggi Mini Hallon, Pågen Grötbröd, Vindruvor, ICA Nachochips. mer...

19 Anhängare    Stötta   

Kommentarer 
Ha ha 👋😂👍 Jag tar 1 dl (36g) havregryn och 2 dl vatten, kör i micron tills det bubblar. Sen hivar jag i en rejäl näve (exakt 30g) frysta blåbär. Snabbaste favvofrukosten på endast 150 kcal. När jag börjar sent och vet att det vankas en smarrig lunch inom kort. ⚖️ Våg är en bra investering för det är ju sjukt svårt att uppskatta vikt.  
05 jan 21 av medlem: ~Nilla~
...gör den i en kaffemugg... 
05 jan 21 av medlem: ~Nilla~
Jag brukar gå på vad 1 dl fiberhavregryn väger och det är ca 40 gram. Det är alldeles lagom tycker jag. 1 dl havregryn och 2 dl vatten + lite salt och 3 dl lättmjölk till brukar jag ha ca. Mjölken höftar jag. Väger sällan nåt men en våg är alltid bra. 
06 jan 21 av medlem: astho
Glömde ju att jag har en msk äppelmos till för annars smakar det inget. 
06 jan 21 av medlem: astho
Min köksvåg används dagligen och är en pålitlig och ärlig vän i köket. Utan den har jag absolut ingen koll varken uppåt eller nedåt hur mycket saker väger. Innehåller näringsmässigt har jag bättre koll på. Antal kalorier per 100 gram av olika ätbara godsaker har jag allra bäst koll på. Där hjälper vågen mig att justera så det blir rätt. 
06 jan 21 av medlem: Mussestjej
Köksvåg är perfekt och underlättar mycket när man ska beräkna sina portioner. Oftast tror man fel och tar för mycket. 
06 jan 21 av medlem: killjoy_20

     
 

Lämna en kommentar


Du måste logga in för att kunna lämna en kommentar. Klicka här för att logga in.
 


T3r354 's vikthistorik


Skaffa appen
    
© 2024 FatSecret. Alla rättigheter reserverade.