Jag börjar redan tänka på hur jag ska äta när jag når mitt mål. Är det mer hälsosamt att fortsätta ligga lågt och ha en dag i veckan där jag äter vad jag vill? Eller är det bättre att höja kaloriintaget lite varje dag?

Visa kostkalendern, 13 januari 2021:
999 kcal Fett: 40,25g | Prot: 39,63g | Kolh.: 124,97g.   Frukost: Kokt Ägg. Lunch: Zeta Tapenade, Blandad Sallad. Middag: Havregrynsgröt. Snacks/Annat: Edamer Ost, Garant Råg-Gott, Apelsiner, Banan. mer...

5 Anhängare    Stötta   

Kommentarer 
Beror nog på hur lågt du ligger. Jag tror dock det viktigaste är snittet. Ska man inte fortsätta gå ner så lär du ju öka på lite. Prova med lite i taget varje vecka för att höja. Man får prova sig fram tänker jag. Själv kommer jag nog max behöva höja 100 kcal per dag tror jag men jag äter ju ungefär samma alla dagar i veckan. Börjar jag träna tänker jag att jag kanske måste lägga på ytterligare. 
13 jan 21 av medlem: astho
Jag ligger på 1300 om dagen nu men har liksom kommit in i det bra. Tror att det skulle vara lätt att fortsätta äta så här. Därför tänkte jag att det låter lite skönt med en dag i veckan att släppa loss med allehanda onyttigheter 😂 Men jag vet inte hur hälsosamt det är att göra så, och om kroppen påverkas negativt. Kanske bättre att öka till typ 1500 kalorier om dagen...? 
13 jan 21 av medlem: T3r354

     
 

Lämna en kommentar


Du måste logga in för att kunna lämna en kommentar. Klicka här för att logga in.
 


T3r354 's vikthistorik


Skaffa appen
    
© 2024 FatSecret. Alla rättigheter reserverade.