Ni vet programmet My 600-Lb life? Det kanske låter konstigt men jag kan lätt identifiera mig med dem. Nog vet jag att jag inte väger 300 kg men jag är ju lika respektlös mot min kropp. Alltså jag har gått upp 13 kilo sen i oktober. VEM gör sånt utan att vara gränslöst glupsk? Och ja, sköldkörtelprover är tagna. De är normala.

I alla fall, jag blir peppad av att tänka på de här programmen. Dr Now brukar sätta de här patienterna på en hård diet på en gång. Han lyssnar inte på bortförklaringar och undanflykter inte. Jag måste vara min egen Dr Now nu. Och har satt mig på en hård diet/kickstart. Nu är det dag tre. Än så länge går det bra.

Visa kostkalendern, 29 april 2021:
844 kcal Fett: 36,81g | Prot: 76,47g | Kolh.: 46,11g.   Frukost: Naturdiet Caffé Latte Shake. Lunch: Kaviar, Kokt Ägg, Naturdiet Caffé Latte Shake. Middag: Naturdiet Caffé Latte Shake. Snacks/Annat: Kokt Ägg, Kokt Ägg, Naturdiet Caffé Latte Shake. mer...

29 Anhängare    Stötta   

Kommentarer 
Legenden dr Now. Jag ser programmet som terapi som en påminnelse om att det kunde ha varit jag. Att bara ligga i sängen och äta vadjagvill, närjagvill hade varit najs. 
29 apr 21 av medlem: MamaMary69
Mama Mary, jo det hade det varit. Men så kan det sluta på 300 kg! 😱 
29 apr 21 av medlem: raschkatten
Kollar i princip alltid..... som påminnelse om vad som KAN hända 🙄  
29 apr 21 av medlem: Yazzeau
Jag ser också på det ibland..😊, precis Yazzeau, allt kan hända om man inte tänker till! 👊 Och det är ju precis det som vi gör nu, eller hur?🤗 
29 apr 21 av medlem: Mias nya liv
Eller ännu mer, vissa väger över 300 kg, sorgligt att se hela brandkåren bära ut dem till dr Now och mindre än 5 % lyckas fast de fått gastric bypass eller gastric sleeve. Finns ingen gräns för hur många fettceller kan bli... 
29 apr 21 av medlem: MamaMary69
Man blir så förvånad varje gång att de i programmet haft så mycket stöd och hjälp och ledsen för deras skull, medberoendet verkar så starkt hos deras anhöriga. 
29 apr 21 av medlem: Mussestjej
Brukar alltid fastna på det programmet. Väldigt fascinerande är det och många bortförklaringar har de. Dock fattar jag inte hur de har råd att äta så mycket. Sällan de jobbar och massor med utemat. Vart får de pengar ifrån? 
29 apr 21 av medlem: astho

     
 

Lämna en kommentar


Du måste logga in för att kunna lämna en kommentar. Klicka här för att logga in.
 


raschkatten 's vikthistorik


Skaffa appen
    
© 2024 FatSecret. Alla rättigheter reserverade.