catarinaåberg 's dagbok, 02 aug 21

Sparad invägning (inga dagboksinlägg) för 02 augusti 2021
72,5 kg Tappat hittills: 7,9 kg.    Kvarvarande: 5,5 kg.    Kosten följs: Ganska bra.

Visa kostkalendern, 02 augusti 2021:
1836 kcal Fett: 116,47g | Prot: 75,58g | Kolh.: 121,14g.   Frukost: ICA Avokado . Lunch: Max Fettfri Vinegrette, Fyllda Gröna Oliver, Gurka (med Skal), Charkprodukter Chorizo, Tomater, Röd Paprika, Galbani Mozzarella, Blandad Sallad. Middag: Tzatziki, ICA Persilja, Bulgur (Kokt), Tomater, Sevan Baba Ganoush, Hummus, Omega Laxfilé. Snacks/Annat: Olw Popcorn Smörsmak, Gräddfil, Olw Dippmix, Espresso House Yoghurt Blåbär & Müsli. mer...
Tappar 2,1 kg per vecka

14 Anhängare    Stötta   

Kommentarer 
Jag håller mig till så lite kolhydrater som möjligt och inte så mycket feta såser till exempel. Äter ofta kokt ägg och avokado samt knäckebröd till frukost. Kanske någon frukt också. Lunch är ofta en sallad av något slag och middag blir det ofta grillat nu på sommaren. Grillat kött, kyckling eller fisk och mycket grönsaker osv. Exempelvis salladsblad, majs, paprika och blomkål. Mellanmål blir det ofta en banan eller liknande. Sen försöker jag hålla mig till att inte äta något efter kl 20:30. Dock lite annorlunda nu när jag har semester. Då kan det bli något litet efter den tiden men sällan.  
03 aug 21 av medlem: catarinaåberg
Det är väldigt svårt men när jag ser att jag tappar ett kilo i veckan så är det en bra morot att fortsätta. Inget godis eller snacks på 6 veckor nu 
05 aug 21 av medlem: catarinaåberg
Jag äter frukost, lunch och middag. Ibland något mellanmål mellan lunch och middag. Jag äter inget godis eller snacks samt ingen pasta, ris eller potatis. Sen har jag hållit mig till att äta runt 1500 kalorier om dagen (appen säger att Max för mig är 1900). Jag har även satt en regel att inte äta något efter 20:30. Den regeln har jag dock flyttat på nu under min semester då vi ofta äter middag sent osv. Jag är en person som rör en del på mig iom att jag har häst och rider eller gör stallarbete dagligen samt promenerar med hunden. Mitt problem har alltid varit att jag är så beroende av socker. Jag har i princip knarkat godis i 15 år. Sedan jag fick barn samt började plugga efter något år som mamma så har jag dels blivit mer stillasittande men också små ätit betydligt mer och vågen började ticka uppåt. När den stod på 78,5 kg fick jag nog. Så här kan det inte fortsätta så nu måste jag göra något drastiskt. Nu har det gått snart 7 veckor och jag har fortfarande inte ätit en endaste lite godisbit! Jag är väldigt stolt över mig själv. Jag har tidigare gjort halvdana försök men då tänkt att jag kan äta lite av det ”goda”. Med facit i hand så funkar inte det för mig. Utan jag behöver sluta helt. Iaf just nu.  
07 aug 21 av medlem: catarinaåberg
Va duktig du är som brutit beroendet av godis. Det är så mycket kemikalier,färgämnen,gamla djurhudar och aromer som börjar smaka i munnen som svårt starkt sug även dagen efter, så allt annat smakar depressivt typ.  
07 aug 21 av medlem: alvacasa
Mina bästa tips när man är sugen på något är att alltid ha frysta vindruvor i frysen samt hallon. Dessa mixar jag till en sorbet. Gott och uppfriskande. Vill jag ha något Sally så blir det cashewnötter eller pistagenötter som är rostade och saltade.  
07 aug 21 av medlem: catarinaåberg

     
 

Lämna en kommentar


Du måste logga in för att kunna lämna en kommentar. Klicka här för att logga in.
 


catarinaåberg 's vikthistorik


Skaffa appen
    
© 2024 FatSecret. Alla rättigheter reserverade.