Lördag morgon. Godmorgon på er. Om mindre än 10 min ska jag på medlemsmöte med kattklubben via Teams. Få se om jag får till det. Har fått fixa en outlook mail för det gick tydligen inte med min vanliga. Jag har fått en selfiepinne som jag kan spänna fast mobilen på, så att jag slipper hålla den i två timmar.

Igårkväll åt jag 300 kcal mer än jag skulle men det syntes inte på vågen nu på morgonen. Väger samma. Har bestämt att jag kan ta nån dag i veckan och käka lite mer. Ok, 300 kcal mer är kanske inte mycket förstås, men för mig är det det.

Nä nu ska jag koppla upp mig. Pepp pepp till alla er kämpar 💪💪💪

Visa kostkalendern, 18 mars 2023:
1066 kcal Fett: 84,63g | Prot: 52,90g | Kolh.: 19,70g.   Frukost: Snabbkaffe (gjort på Pulver), Arla Svenskt Smör. Lunch: Kokt Ägg, ICA Crème Fraiche Laktosfri, ICA Makrillfilé i Tomatsås. Middag: ICA Crème Fraiche Laktosfri, Kokt Ägg, ICA Makrillfilé i Tomatsås. Snacks/Annat: Arla Prästost 31%, ICA Baby Plommontomater . mer...

10 Anhängare    Stötta   

Kommentarer 
God Morgon 🥰 Vilken ras av katt? På 80 och 90 talet hade jag Birma och Perser, ställde ut och tog några kullar. Nu har jag 2 huskatter och 2 Taxar 🥰 Använder du riktigt smör i ditt smörkaffe eller?? Tänkte prova den typen av fettkaffe, kör sedan många år kokosolja i mitt 😇 
18 mar 23 av medlem: Yazzeau
Yazzeau. Så kul. Jag har två kastrerade brittiskt korthår, grabbar. De är 6 och 9 år. Hade en hona också men hon finns inte mer. Tog en kull på henne men jag trivdes inte som uppfödare, kände att det vart för mycket jobb med allt, och alla intressenter… det finns så många konstiga människor! Och detta med stort hjärta liten plånbok. Det är dyrt att föda upp, ändå så tror folk att man ska ge dem rabatter pga det. Jag ställer inte ut numera men engagerar mig ändå. Ska ansvara för prisrummet i år igen. Jo, jag tar vanligt smör i kaffet, ca en matsked.  
18 mar 23 av medlem: raschkatten

     
 

Lämna en kommentar


Du måste logga in för att kunna lämna en kommentar. Klicka här för att logga in.
 


raschkatten 's vikthistorik


Skaffa appen
    
© 2024 FatSecret. Alla rättigheter reserverade.