Bra, jag är på väg ner. Var rädd för att jag skulle hamna på en platå. Jag som hade gått ner 10 kilo och så gick jag upp 600 gram! Men skam den som ger sig. Jag fortsätter att väga mig dagligen så jag ser vart vikten är på väg.

Jag brukar börja dagen här med att hjärta alla nya inlägg och gå igenom dem men det kom nästan bara upp flera dagar gamla inlägg, jättekonstigt!

Idag ska jag till en kompis som ska toppa håret på mig. Klipper mig bara två gånger per år, luggen undantagen, och det har varit dags länge. Min andra kompis som brukar toppa håret på mig har problem med armen. Jag klipper inte mig hos min frisör längre, hon kan inte förstå att jag vill spara långt. Jag vill ha det till midjan minst. Och hon tjatar bara om att det är mycket snyggare med halvlångt. Ändå har jag ett jättefint och fräscht hår. Jag orkar inte med tjatet så nu färgar jag bara håret hos henne. Hon är så bra annars.

Pepp till alla kämpar 💪💪💪🌺

Visa kostkalendern, 15 april 2023:
931 kcal Fett: 78,40g | Prot: 49,09g | Kolh.: 6,06g.   Frukost: Snabbkaffe (gjort på Pulver), Arla Svenskt Smör. Lunch: Scan Bacon, Ägg. Middag: Scan Bacon, Ägg. Snacks/Annat: Arla Prästost 31%, ICA Baby Plommontomater . mer...

10 Anhängare    Stötta   

Kommentarer 
Tror att gamla meddelanden kommer upp om någon har gett ett ♥️ nyligen eller kommenterat. 
15 apr 23 av medlem: Sol-Angelica
Sol-Angelica. Jo så är det nog. 
15 apr 23 av medlem: raschkatten

     
 

Lämna en kommentar


Du måste logga in för att kunna lämna en kommentar. Klicka här för att logga in.
 


raschkatten 's vikthistorik


Skaffa appen
    
© 2024 FatSecret. Alla rättigheter reserverade.