Har ca 1.2kg kvar att kunna gå ned innan jag slår i nedregränsen för ett normalt bmi, kommer inte gå under 50kg.

Visa kostkalendern, 04 juni 2023:
2096 kcal Fett: 57,98g | Prot: 90,05g | Kolh.: 292,20g.   Frukost: Garant Havredryck, Kaffe, Arla Grekisk Yoghurt Citron. Lunch: Garant Havredryck, Kaffe, Eldorado Bärmix, AXA Havregryn . Middag: Grillad Biffsmörgås eller Sloppy Joe (Köttfärssås) på Brödbulle. Snacks/Annat: Lösgodis, Espresso House Kanelbulle . mer...

20 Anhängare    Stötta   

Kommentarer 
Bmi är inte så intressant när man har muskler men det vet du ju redan. 
04 jun 23 av medlem: Sandrrrrra
Kan du gå ner så mycket med tanke på din muskelmassa? Jag ligger precis ovanför gränsen, så anses normalviktig nu men pga av lite fett och mycket muskelmassa är min blodprover dåliga (kroppen är undernärd och bränner muskelmassa) så måste ändå öka i vikt för att kroppen och knoppen ska må bra. 
04 jun 23 av medlem: Bejulis
Jag har inte tagit några blodprov så jag vet ju egentligen inte. Men mår bra och känner mig rätt stark, och vill framhäva de muskler jag byggt under der gångna året sen jag började träna äta rätt. Tycker 50kg låter som en rimlig nedre gräns för mina 164cm, men sen kommer jag behöva öka i vikt igen eftersom jag avser bygga mer muskler efter sommaren. Vad är det för blodprover du tagit? Får se lite hur det går med "deffen" den är ju sekundär prioritet mot styrka och välmående.  
04 jun 23 av medlem: Lorilarfer1
Jag lämnar prover pga diabetes och ätstörningar. Så är på den här appen för att jag gärna överskattar det jag äter, jämfört med vad jag tränar. Jag är ju också ute efter att bygga :) 
04 jun 23 av medlem: Bejulis
Ok jag förstår, ja gäller ju att hitta en bra balans där, skönt att du får lämna prover så du kan hålla koll så du mår så bra som möjligt och kan nå dina mål. Jag har gjort en body recomp under ca 1års tid nu, men nu börjar mina reserver av lagrad energi, eller fettmassa, att sina. Så kommer nog behöva öka kalorimängden för att bygga framöver, men just nu vill jag nog mest toppa sommarformen så mkt jag kan. men vill ändå hålla en livsstil där jag tillåter mig att äta godsaker utan dåligt samvete när jag känner för det, så som sagt det handlar om att få till en bra balans.. 
04 jun 23 av medlem: Lorilarfer1
👏👏👏 
04 jun 23 av medlem: Jesper Gustavsson
Precis det är ju den där balansen man vill hitta, och det fina är ju att man kan byta mål på vägen. Jag pendlar mellan gymrat och cardio bunny var och varannan säsong. Men av naturliga skäl blir det ofta gym och bygga vinterhalvåret och cardio och mer slimfit under vår sommar.  
05 jun 23 av medlem: Bejulis

     
 

Lämna en kommentar


Du måste logga in för att kunna lämna en kommentar. Klicka här för att logga in.
 


Lorilarfer1 's vikthistorik


Skaffa appen
    
© 2024 FatSecret. Alla rättigheter reserverade.