Den här veckan verkar jag inte gå ner något alls. Jättekonstigt. Men vikten kanske mest vill stabilisera sig från förra veckan istället.

Häromdagen kom topparna jag beställt i stl 40-42. Tre satt bra men den fjärde var lite för snäv. Men den kommer jag kunna ha med tiden den med.

Visa kostkalendern, 18 oktober 2023:
432 kcal Fett: 37,80g | Prot: 15,95g | Kolh.: 6,48g.   Frukost: Snabbkaffe (gjort på Pulver), Arla Svenskt Smör. Middag: ICA Crème Fraiche, ICA Makrillfilé i Tomatsås. mer...

7 Anhängare    Stötta   

Kommentarer 
Nått en sån där jobbig platå. Inte kul alls men då har alldeles säkert saker hänt med omfördelning istället. Vi skaffade oss en våg som väger fett%, vatten%, osv. Den är inte så dum. Du är jätte duktig för vad du åstadkommit. Dessutom är du en pärla, som sprider värme, glädje, uppmuntran och pepp runt dig här på plattformen. Wow vilken person du är. Jag säger som jag tror jag läst dig skriva (och menar det också), tänk på allt du åstadkommit. 
18 okt 23 av medlem: anna_jyre
Håll ut o njut av att vara där du är. Känn efter hur mycket lättare du är o hur mycket lättare du rör dej. Vi ska inte ha bråttom, utan det får ta den tid det tar, men att ha tålamod är inte alltid så enkelt, vet jag 😄 
18 okt 23 av medlem: Padingen

     
 

Lämna en kommentar


Du måste logga in för att kunna lämna en kommentar. Klicka här för att logga in.
 


raschkatten 's vikthistorik


Skaffa appen
    
© 2024 FatSecret. Alla rättigheter reserverade.