Näe, nu går jag upp ännu mer istället. Och igår åt jag en massa kolhydrater till Idol vilket förmodligen är orsaken till dagens vikt. Nu måste jag skärpa mig.

Det känns konstigt, lite som att jag inte kommer att gå ner mer bara för att jag gått upp denna vecka. Men det är bara att fortsätta såklart. Skallen spelar mig spratt.

Och nu är köket ommålat och klart. All ny inredning på plats. Härligt. Jag är så glad att jag tog mig för. När jag vägde som mest orkade jag inte bry mig om mitt hem. Jag bara satt och smällde i mig choklad, glass och en massa onödig mat.

Visa kostkalendern, 21 oktober 2023:
1007 kcal Fett: 80,01g | Prot: 54,31g | Kolh.: 14,83g.   Frukost: Snabbkaffe (gjort på Pulver), Arla Svenskt Smör. Lunch: ICA Crème Fraiche Laktosfri, ICA Makrillfilé i Tomatsås. Middag: ICA Makrillfilé i Tomatsås, ICA Crème Fraiche. Snacks/Annat: Kokt Ägg, Keso. mer...

6 Anhängare    Stötta   

Kommentarer 
Håll ut. Ibland måste man få unna sej lite extra någon dag eller två o sedan återgå till "ordningen". Det viktiga är att inte balla ur helt, utan ha lite kontroll o begränsa sej. Jag är åxå i ett läge där jag står o stampar o det går både fram o tillbaka. Beställde en ny våg igår, då den gamla kan ge så många olika vikter, bara minuter emellan. Kanske ska använda måttband istället? Ingen ny invägning förrän fredag nästa vecka... Kämpa på o ha en trevlig lördag 🤗🌻 
21 okt 23 av medlem: Padingen
Kämpa! Jag gick åxå upp den här veckan.  
21 okt 23 av medlem: Katarinasval

     
 

Lämna en kommentar


Du måste logga in för att kunna lämna en kommentar. Klicka här för att logga in.
 


raschkatten 's vikthistorik


Skaffa appen
    
© 2024 FatSecret. Alla rättigheter reserverade.