Matdatabas och kaloriräknare  

1 bit

Choklad

Näringsvärden
Portions storlek
1 bit
per portion
% RI*
Energi
219 kJ
3%
52 kcal
Fett
2,91g
4%
Mättat fett
1,395g
7%
Enkelomättat fett
1,294g
Fleromättat fett
0,084g
Kolhydrater
5,82g
2%
Socker
5,05g
6%
Fiber
0,3g
Protein
0,75g
1%
Salt
0,02g
0%
Kolestrol
2mg
Kalium
36mg
2%
* Referensintag för en genomsnittlig vuxen (8400 kJ / 2000 kcal)
Senast uppdaterad: 21 aug 07 07:33
3%
av RDI*
(52 kal)
3% RDI
Kalorifördelning:
 
Kolhydrater (44%)
 
Fett (50%)
 
Protein (6%)
* Baserat på en RDI av 2000 kalorier

Bilder

 
 

Näringsmässigt sammandrag:

Kal
52
Fett
2,91g
Kolh.
5,82g
Prot
0,75g
Det finns 52 kalorier i Choklad (1 bit).
Kalorifördelning: 50% fett, 44% kolh., 6% prot.

Generella portionsstorlekar:

Portions storlek Kalorier
1 bit 52
1 portion (41 g) 219
100 g 535

Relaterade typer av Choklad:

Söt eller Mörk Choklad
Halvsött Chokladgodis
Choklad Bitar
Vitchoklad-Godis
Mjölkchoklad-Godis
  Visa fler Choklad näringsinfo

Relaterade typer av Konfekter:

Sött Chokladgodis
Jellybeans
Hårda Karameller
Gumdrops (Gelé Bitar) Godis
  Visa fler Konfekter näringsinfo

Se även:

Du sökte efter Choklad. Menade du:
Marabou Mjölkchoklad
Lindt 85%
Pralin
Lindt Lindor
Lindt Choklad 70%
  Visa fler
Matsökning

     
 

Lägga till denna artikel till min matdagbok

Datum:
Måltid:
Beskrivning:
Mängd:
 

Nyligen äten mat:

Cloetta Juleskum Banana Caramel
Toms Salt Mix
Candypeople Hallonsura
Brynild Knatter Frukt
Aroma Påskägg
Toms Salty Karmella


Observera att vissa livsmedel kanske inte är lämpliga för vissa människor och du bör rådfråga en läkare innan du påbörjar viktminskning eller ändra kost. Även om informationen på denna webbplats presenteras i god tro och anses vara korrekt, har FatSecret inga garantier för dess fullständighet eller riktighet och all information, inklusive näringsvärde, används av dig på egen risk. Alla varumärken, upphovsrätt och andra former av immateriella rättigheter tillhör sina respektive ägare.
Skaffa appen
    
© 2024 FatSecret. Alla rättigheter reserverade.