Matdatabas och kaloriräknare  
Näringsvärden
Portions storlek
1 biff
per portion
% RI*
Energi
409 kJ
5%
98 kcal
Fett
6,9g
10%
Mättat fett
1,112g
6%
Enkelomättat fett
1,709g
Fleromättat fett
3,526g
Kolhydrater
3,74g
1%
Socker
0g
0%
Fiber
1,1g
Protein
7,04g
14%
Salt
0,84g
14%
Kolestrol
0mg
Kalium
88mg
4%
* Referensintag för en genomsnittlig vuxen (8400 kJ / 2000 kcal)
Senast uppdaterad: 04 feb 08 05:07
5%
av RDI*
(98 kal)
5% RDI
Kalorifördelning:
 
Kolhydrater (14%)
 
Fett (59%)
 
Protein (27%)
* Baserat på en RDI av 2000 kalorier

Bilder

 
 

Näringsmässigt sammandrag:

Kal
98
Fett
6,9g
Kolh.
3,74g
Prot
7,04g
Det finns 98 kalorier i Korv utan Kött (1 biff).
Kalorifördelning: 59% fett, 14% kolh., 27% prot.

Generella portionsstorlekar:

Portions storlek Kalorier
1 länk 64
1 skiva 72
1 biff 98
100 g 257

Relaterade typer av Korvar:

Färsk Fläskkorv
Kalkon Korv
Kycklingkorv
Biffkorv
Lantfläskkorv
Italiensk Korv
  Visa fler Korvar näringsinfo

Relaterade typer av Livsmedel utan Kött:

Köttbullar utan Kött
Vegetarisk Hamburgare utan Kött
Bacon utan Kött
  Visa fler Livsmedel utan Kött näringsinfo

Se även:

Vårrulle utan Kött
Lo Mein utan Kött
Spaghetti med Tomatsås utan Kött
Pasta med Tomatsås utan Kött
Kött
  Visa fler
Matsökning

     
 

Lägga till denna artikel till min matdagbok

Datum:
Måltid:
Beskrivning:
Mängd:
 

Nyligen äten mat:

Oumph Pulled BBQ Chunks
Findus Vegopytt
Hälsans Kök Ovo-Vegetarian Fillet
Peas of Heaven Schnitzel
Oumph Teriyaki Chunk
HOOKED Toonish


Observera att vissa livsmedel kanske inte är lämpliga för vissa människor och du bör rådfråga en läkare innan du påbörjar viktminskning eller ändra kost. Även om informationen på denna webbplats presenteras i god tro och anses vara korrekt, har FatSecret inga garantier för dess fullständighet eller riktighet och all information, inklusive näringsvärde, används av dig på egen risk. Alla varumärken, upphovsrätt och andra former av immateriella rättigheter tillhör sina respektive ägare.
Skaffa appen
    
© 2024 FatSecret. Alla rättigheter reserverade.