Matdatabas och kaloriräknare  
Näringsvärden
Portions storlek
100 g
per portion
% RI*
Energi
184 kJ
2%
44 kcal
Fett
3,04g
4%
Mättat fett
2,128g
11%
Transfett
0,168g
Enkelomättat fett
0,356g
Fleromättat fett
0,422g
Kolhydrater
4,34g
2%
Socker
0g
0%
Fiber
0g
Protein
0,1g
0%
Salt
1,45g
24%
Kolestrol
0mg
Kalium
36mg
2%
* Referensintag för en genomsnittlig vuxen (8400 kJ / 2000 kcal)
Senast uppdaterad: 04 feb 08 05:07
2%
av RDI*
(44 kal)
2% RDI
Kalorifördelning:
 
Kolhydrater (38%)
 
Fett (61%)
 
Protein (1%)
* Baserat på en RDI av 2000 kalorier

Bilder

 
 

Näringsmässigt sammandrag:

Kal
44
Fett
3,04g
Kolh.
4,34g
Prot
0,1g
Det finns 44 kalorier i Margarin (Fettfri, i Bytta) (100 g).
Kalorifördelning: 61% fett, 38% kolh., 1% prot.

Generella portionsstorlekar:

Portions storlek Kalorier
1 msk 6
100 g 44
1 kopp 103

Relaterade typer av Margarin:

Margarin (Vegetabilisk Olja, 20% Fett)
Margarin (Vanligt, 80% Fett med Salt, i Bytta)
Margarin
  Visa fler Margarin näringsinfo

Relaterade typer av Bredbara:

Majonnäs
Bredbar Ost
Smör
  Visa fler Bredbara näringsinfo

Se även:

Fettfri Cappuccino
Fettfri Fryst Yoghurt
Fettfri Lika Delar Grädde
Fettfri Amerikansk- eller Cheddarsmältost
Fettfri Gräddsmältost
  Visa fler
Matsökning

     
 

Lägga till denna artikel till min matdagbok

Datum:
Måltid:
Beskrivning:
Mängd:
 

Nyligen äten mat:

Bonjour White Chocolate Chip Cookie
Milda Culinesse Flytande
Valio Gårdsgoda Mellan
Carlshamn Smörgås
Bregott Bregott Brynt
ICA Lätt Margarin


Observera att vissa livsmedel kanske inte är lämpliga för vissa människor och du bör rådfråga en läkare innan du påbörjar viktminskning eller ändra kost. Även om informationen på denna webbplats presenteras i god tro och anses vara korrekt, har FatSecret inga garantier för dess fullständighet eller riktighet och all information, inklusive näringsvärde, används av dig på egen risk. Alla varumärken, upphovsrätt och andra former av immateriella rättigheter tillhör sina respektive ägare.
Skaffa appen
    
© 2024 FatSecret. Alla rättigheter reserverade.